O asistentă medicală care luptă împotriva coronavirusului și-a făcut testamentul la doar 21 de ani

Publicat: 08/04/2020 | 15:03

O asistentă medicală care luptă împotriva coronavirusului și-a făcut testamentul la doar 21 de ani. Tânăra a luat această decizie șocantă deoarece s-a gândit că i s-ar putea întâmpla ceva.

Din ce în ce mai multe cadre medicale își dau demisia, de teama de a nu fi infectați cu coronavirus. Însă există medici și asistente care nu uită de jurământul făcut și luptă, în continuare, cu acest virus ucigaș.

Este și cazul unei tinere din Dublin. Asistenta medicală, însă, a luat o decizie șocantă. În lupta cu virusul ucigaș, ea se gândește și la posibilitatea de a fi infectată cu COVID-19. Așa că a hotărât să-și facă testamentul la doar 21 de ani. (CITEȘTE ȘI: UN MEDIC REZIDENT A FOST DAT AFARĂ DIN APARTAMENT DE CHIRIAȘ, DE TEAMA CORONAVIRUSULUI)

”Dacă ți se pare greu să te pui în locul cadrelor medicale în aceste zile, voi încerca cât pot eu de bine să îți ofer o imagine de ansamblu. Ieri, mi-am scris testamentul. L-am ascuns în camera mea și i-am spus iubitului unde se află în cazul în care se întâmplă ceva cu mine în prima linie. Am 21 de ani”, a scris asistenta pe rețelele de socializare.

De asemenea, asistenta a adus laude la adresa tuturor cadrelor medicale cu care lucrează și a mărturisit că ea nu vrea să fie numită o eroină. Ci a făcut un apel către oameni: să respecte măsurile impuse de autorități în această perioadă dificilă.