O angajată a Primăriei Malu Mare, agresată în timpul serviciului de doi bărbați! Unul dintre indivizi este chiar de vărul edilului comunei

Publicat: 03/03/2020 | 09:18

Scene incredibile în sediul Primăriei comunei Malu Mare din județul Dolj! Una dintre angajatele instituției a fost agresată fizic și verbal  în timpul serviciului de doi bărbați. Potrivit unor surse din anchetă, unul dintre indivizi este vărul edilului din localitate. Polițiștii doljeni i-au amendat pe cei doi agresori cu câte 1.000 de lei și au deschis dosar penal pentru ultraj.

Citește și: Accident mortal în Baia Mare! Un bărbat fără permis a spulberat o femeie aflată pe trotuar, după care s-a izbit cu mașina de un stâlp

O angajată a Primăriei Malu Mare, agresată în timpul serviciului de doi bărbați

Roxana-Elena Fiertu este consilier juridic la Primăria Malu Mare, o comună din județul Dolj. Ieri, femeia de 33 de ani a avut un conflict cu doi bărbați chiar în timp ce se afla în sediul instituției. Problemele pentru angajată au început în urmă cu o săptămână, după ce a refuzat să semneze mai multe acte pentru cadastrarea unor terenuri fără proprietari din comună.
“Este vorba acum despre niște dosare care se afă pe rolul instanței. Din cauza acestor dosare, la care, în mod normal, îmi pică în fișa postului, am făcut întâmpinare. Și, ca urmare a faptului c-am făcut întâmpinare, se pare că am supărat foarte multe persoane și, din cauza asta, sunt victima acestor agresiuni continue. Astăzi (n.r.: ieri), amenințările nu au fost numai verbale, au fost și fizice, am fost împinsă, nu am fost lăsată să ies din birou. Am fost jignită în toate felurile”, a declarat Roxana-Elena Fiertu, consilier juridic, relatează Oltenia TV.
În momentul în care a fost agresată, funcționara nu era singură în birou, însă, niciunul dintre colegii ei nu au intervenit ca să aplaneze situația. Victima a povestit că l-a informat pe primar în legătură cu cele întâmplate, iar acesta a sfătuit-o să depună plângere pe numele agresorilor. Și, deocamdată, el nu a luat nicio măsură împotriva celor doi bărbați. Unul dintre aceștia îi este rudă și lucrează ca șofer la Primăria Malu Mare.
“N-a zis nimic, nu a luat nicio atitudine în sensul ăsta. Iar astăzi (n.r.: ieri), când l-am sunat și l-am întrebat dacă i se pare normal ca o doamnă, care lucrează în instituția Primăriei comunei Malu Mare să fie agresată în felul ăsta, mi-a zis să fac plângere. Ceea ce am și făcut”, a mai afirmat angajata Primăriei comunei Malu Mare din județul Dolj.

FUNCTIONAR AL PRIMÃRIEI MALU MARE, AGRESAT ÎN TIMPUL PROGRAMULUI

FUNCTIONAR AL PRIMÃRIEI MALU MARE, AGRESAT ÎN TIMPUL PROGRAMULUI

Publicată de Oltenia TV pe Luni, 2 martie 2020

După ce au fost alertați oamenii legii, un echipaj a ajuns la fața locului și au fost identificate persoanele implicate în altercaţie: doi bărbaţi de 40 şi 53 de ani, ambii din Malu Mare.

“Au fost sancționați contravențional de de polițiști conform legii 61 din 1991 pentru adresarea de injurii și cuvinte jignitoare. De asemenea, persoana vătămată s-a prezentat la sediul postului de poliție, unde a declarat că ar fi fost agresată fizic, în cauză, fiind astfel întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj”, a declarat Cosmin Grădinaru, reprezentant IPJ Dolj.

Până la momentul redactării acestui articol primarul comunei Malu Mare din județul Dolj nu a putut fi contactat ca să ofere declarații în această situație.