O altă personalitate de fotbal se implică în lupta împotriva coronavirusului. Gestul emoționant făcut de Cosmin Olăroiu

Publicat: 20/03/2020 | 14:51

Antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu este ultima vedetă care se implică activ în lupta împotriva coronavirusului. Recent întors în România, tehnicianul a decis se ofere personalului mese gratis în restaurantele sale.

Anunțul a fost făcut de Emilian Imbri, managerul Spitalului Matei Balș. „Primăria Capitalei a pus la dispoziţia spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg şi rămân peste noapte. Dimineaţa şi seara ei mănâncă la hotel.

Prânzul este asigurat de un sponsor care se numeşte Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta şi ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit şi persoane să ne sponsorizeze”, a spus managerul, potrivit România TV.

Gigi Becali a deschis donațiile

Finanțatorul FCSB a făcut mai multe donații la Spitalul Matei Balș din Capitală, dar și la alte unități din țară, și nu se oprește aici. Patronul roș-albaștrilor are un mesaj pentru „cei de la spitale”.

„Pe lângă cei 50.000 de euro pe care îi pun la bătaie i-am pus pe cei de la spitale să îmi mai facă o listă cu tot ce le trebuie. Știu că doctorii se află în prima linie, dar trebuie să fie și ei ajutați de cei care au bani din România”, a spus Becali la Prosport.