O adolescentă din Piatra Neamț, bătută crunt de două minore în plină zi. Imaginile au devenit virale. VIDEO

Publicat: 31/07/2020 | 11:08

O adolescentă de 15 ani din Piatra Neamț a fost bătută de alte două minore, de 12 respectiv 14 ani, pe stradă, în timpul zilei de 30 iulie. Victima, care este crescută doar de bunicul său, vrea să le facă agresoarelor plângere la poliție.

Incidentul s-a petrecut joi, în Piatra Neamț. Bătaia a fost filmată de prietenele celor două agresoare, pentru a se lăuda pe Internet. În prima fază, una dintre fete a luat-o pe victimă de păr și a început să o lovească. Între timp și a doua a început să o lovească. Adolescenta nu a ripostat.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, presa locală a contactat-o pe tânără, iar aceasta a mărturisit că este hotărâtă să meargă la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, iar apoi să depună plângere împotriva celor două fete care au bătut-o în plină zi, pe o stradă din Piatra Neamț.

Agresoare,cunoscute pentru comportamentul violent

Potrivit informațiilor obținute de Ziarpiatraneamt.ro, cele două minore de 12, respective 14 ani care au agresat-o pe fata de 15 ani, ar fi cunoscute în cartier, din cauza comportamentului violent manifestat de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, fetele au intrat în atenția Poliției.

De cealaltă parte, victima de 15 ani, are o situație mai dificilă compartaiv cu alte tinere de vârsta ei, întrucât este crescută doar de bunic, părinții e fiind plecați la muncă în străinătate.

În imagini se observă cum tânăra este trântită la pâmânt, bătută cu pumnii, cu picioarele și trasă de păr. După ce minorele agresoare au încetat în o mai lovi, fata crescută de bunic și-a luat ghiozdanul și a plecat, fără să roposteze.

Înregistrearea video, prezentată de presa locală a fost cenzurată, pentru a nu face cunoscută identitatea minorelor și pentru a evita ascultarea limbajului licențios pe care l-au folosit fetele din Piatra Neamț, scrie Gândul.ro.

https://www.facebook.com/watch/?v=718472612046616