O adolescentă de 16 ani a sunat la 112 să anunțe că este urmărită individ cu armă. Polițiștii au căutat-o prin tot orașul, iar când au găsit-o…

Publicat: 27/06/2020 | 16:29

Inconștiență cât cuprinde! O adolescentă din municipiul Arad și-a sunat disperată mama în noaptea de vineri spre sâmbătă anunțând că este urmărită de un bărbat înarmat cu sabie și pistol. Femeia, îngrijorată, a sunat rapid la 112. O noapte întreagă au căutat-o autoritățile pe tânără.

Copila a fost găsită sâmbătă dimineață într-un parc din municipiul Arad. După ore îndelungate de căutări, politiștii au fost surprinși să descopere că adolescenta nu se aflase deloc într-o situație primejdioasă. Ea a povestit că totul a fost o înscenare și a păcălit-o pe mama sa.

CITEȘTE ȘI: Plajele din Marea Britanie au fost luate cu asalt! Oamenii par că au uitat de amenințarea virusului care a făcut numeroase victime

În urma inconștienței sale au fost alertaţi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei de la Ordine Publică, dar şi de la alte structuri, fiind dată în consemn fotografia fetei tuturor patrulelor din teren, conform Agerpres.

Operatorul 112 a reuşit să ia legătura de două ori cu adolescenta, după o oră de la apelul mamei. Fata a spus o poveste similară, afirmând că este speriată pentru că un bărbat o aleargă în cartierul Gai, din municipiu.

CITEȘTE ȘI: Un fost fotbalist a dezvăluit că este atras de bărbați: “Sunt frate, fiu, prieten și sunt gay! Adevărata provocare e să…”

„Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 7,20. La prima vedere şi din declaraţia acesteia, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, cercetările relevând că aceasta şi-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei. Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.”, se arată în comunicatul Poliției.

Adolescenta a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru a fi predată familiei, urmând a fi amendată.

CITEȘTE ȘI: Dragostea nu are limite! Gestul inedit făcut de un tânăr din Sibiu! A umplut orașul cu afișe