O adeptă MISA a rupt tăcerea! Îl acuză pe ”Guru” Bivolaru că a dezvirginat-o la 15 ani

Publicat: 15/12/2019 | 23:06

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă un nou episod uluitor care îl are în prim-plan pe Gregorian Bivolaru, liderul spiritual al MISA. O femeie care acum locuiește în Portugalia, unde este vedetă TV, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ceea ce s-ar fi întâmplat între ea și celebrul ”Guru” în urmă cu aproape 20 de ani. Atunci, Bivolaru ar fi băgat-o în patul lui.

Șase ani de pușcărie a primit Gregorian Bivolaru, în 2013, fiind acuzat de act sexual cu un minor în forma continuată. Mădălina Dumitru era victima care-l înfunda pe liderul MISA. Altfel, în dosarul care i s-a deschis vestitului ”Guru” figurau mai multe tinere. Una dintre ele, Agnes Arabela Marquez. Acum are 32 de ani și locuiește în Portugalia, unde este vedetă la un post de televiziune. Este și scriitoare, se poate spune, după ce experienței care a traumatizat-o pe când avea 15 ani i-a dedicat un volum. Cartea în care Bivolaru este pus la zid. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A “EVAPORAT” GURU BIVOLARU DIN ÎNCHISOARE)

„Din cauza durerilor, nu reușeam să mă concentrez la chakre”

„A Adepta” se numește cartea lansată în 2017 de Agnes Arabela Marquez, în paginile căreia sunt ”pictate” scenele cutremurătoare pe care le-a trăit. Volumul biografic prezintă în detaliu experiențele îngrozitoare pe care fata le-ar fi avut cu liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

Agnes este o celebră prezentatoare în Portugalia

Se întâmpla pe când avea doar… 15 ani. Agnes a fost inițiată în sexul tantric de către ”Guru”. Într-o noapte, în timp ce se afla în casa lui, liderul MISA i-a spus „o să facem consacrația” și a așteptat-o dezbrăcat în pat. „La acel moment, eu simțeam respect și admirație pentru Gregorian, nu mă simțeam atrasă deloc de el. El era liderul meu, el știa ce este mai bine pentru mine. Revoluția mea sexuală era mai importantă decât orice. Am făcut sex și, din cauza durerilor, nu reușeam să mă concentrez la chakre cum trebuia. Eu încercam mereu să practic transfigurarea și să îl văd ca pe un Jiva universal”, avea să povestească Agnes luna aceasta, la un post de televiziune. Erau pasaje din cartea ei.

Inițierea sexuală a durat două ore și jumătate. Portugheza de origine română a rămas traumatizată: „Nu am simțit decât durere și patul a rămas plin de sânge”. (NU RATA: L-AM GĂSIT PE CELEBRUL ROCKER ”DAT DISPĂRUT”! PRETINDE CĂ ESTE REÎNCARNAREA UNUIA DINTRE APOSTOLII LUI IISUS ȘI…)

Și Roxana a rupt tăcerea

Roxana, o româncă de 30 de ani care a fost membră a MISA (Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut) pe vremea când era minoră avea să povestească scenele incredibile pe care le-a trăit. Tânăra s-a alăturat grupării lui Gregorian Bivolaru pe când avea 14 ani și a părăsit-o la 22.

„Am vrut să aflu mai multe despre spiritualitate, să învăț să execut mișcările de yoga văzute în filme și nu numai. Părea foarte normal la început. Poți să mergi la cursuri în fiecare săptămână, apoi să mergi acasă, însă asta devenise dificil. Mi se cerea să mă implic mai mult în asta. Am devenit curioasă să îl cunosc pe Gregorian Bivolaru, deoarece toți cei din jurul meu îl considerau liderul lor spiritual și vorbeau despre el ca despre un om cu totul deosebit”, a spus Roxana.

Românca era membră MISA în 2004, când Gregorian Bivolaru a fost arestat pentru trafic de persoane și pentru că ar fi abuzat sexual o minoră care practica yoga sub îndrumarea lui. Acela a fost momentul în care Roxana a început să aibă dubii cu privire la activitatea MISA. După ce Bivolaru a primit azil politic în Suedia, Roxana a fost anunțată că guru vrea să o cunoască pentru a întreține relații intime cu ea. (CITEȘTE ȘI: ”SIMBOLUL” REVOLUȚIEI SE ÎNSOARĂ LA 78 DE ANI. ÎNTRE EL ȘI MIREASĂ ESTE O DIFERENȚĂ DE… 41 DE ANI!)

„Foarte multe femei au încercat să mă convingă să mă culc cu el

„Am zis că înțeleg cum se poate întâmpla asta cu oameni care acceptă, însă i-am scris că eu nu voi face asta, ca să fie totul clar. Foarte multe femei au încercat să mă convingă să mă culc cu el, dar nu eram dispusă să fac așa ceva, așa că i-am scris din nou, chiar înainte să îl cunosc. Atunci când ne-am întâlnit, mi-a spus lucruri îngrozitoare. M-a făcut urâtă, mi-a zis că cerșesc atenție și, mai grav, că, dacă ar fi vrut să se culce cu mine, ar fi reușit, fără discuție”, a mărturisit Roxana.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)