O actriță îndrăgită și-a ascuns sarcina, iar acum a dezvăluit sexul bebelușului: “Un cadou pentru noi și surioara ta”

Publicat: 14/02/2020 | 10:08

Bucurie și iubire infinită în familia unei actrițe îndrăgite de peste hotare! După ce a păstrat multă vreme sarcina ascunsă, recent, vedeta și soțului ei au dezvăluit sexul bebelușului. Celebrul cuplu mai are o fetiță, care are trei ani.

Citește și: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 februarie 2020. Ziua Îndrăgostiților înflăcărează zodiile

Ana Layevska a dezvăluit sexul bebelușului

La 38 de ani, actriţa de origini ucrainene Ana Layevska urmează să devină mămică din nou peste câteva săptămâni. Într-o postare făcută pe contul ei oficial de Instagram, frumoasa artistă a mărturisit că bebelușul pe care-l poartă în pântece este băiat. Vestea a fost dată prin intermediul unei filmări în care ea apare în timp ce ea și soțul său, Rodrigo Moreira, țin în mână confetti albastre.

“Suntem foarte fericiţi că eşti pe drum!! În curând vom fi 4! Un cadou pentru noi şi surioara ta” este mesajul scris de Ana Layevska pe pagina sa de Instagram.

În cursul anului trecut, vedeta a jucat în filmul de acţiune “Welcome to Acapulco”, care a intrat în cinematografele mexicane în martie, dar şi la Netflix în serialul “Yankee”, alături de Pablo Lyle şi Sebastián Ferrat.

Ana Layevska, căsătorită cu Rodrigo Moreira din 2014

Ana Layevska s-a născut pe 10 ianuarie 1982 în Kiev, capitala Ucrainei. Pe când avea doar nouă ani, ea s-a mutat în Mexic împreună cu familia să din cauza tatălui său, un celebru violonist, iar primul rol din cariera sa de actriță l-a primit în 1998. O curiozitate la adresa vedetei este aceea că știe foarte bine să cânte la vioară.

De origine ucraineană-mexicană, Ana Layevska a devenit cunoscută publicului din România graţie telenovelelor: “Chemarea inimii”, “Mâine e o nouă zi”, “Mama vitregă”, “Cele două feţe ale Anei” și “Impostoarea”. În urmă cu aproape șase ani, ea a devenit soția lui Rodrigo Moreiro, care este arhitect. Ei au devenit părinți de fetiță în 2017. Mica lor prințesă se numește Masha Moreira Laevski.