O actriță din “Jurnalele Vampirilor” este însărcinată! Prima imagine cu burtica, pe care a ascuns-o multe luni

Publicat: 04/04/2020 | 11:58

Una dintre îndrăgitele actrițe din serialul “Jurnalele Vampirilor” este însărcinată! Frumoasa veste a ținut-o ascunsă până în urmă cu câteva ore când a făcut publică prima imagine cu burtica. În poza de album apar atât soțul, cât și primul lor copil, care a împlinit un anișor luna trecută. Mesajele de felicitare au curs pentru viitorii părinți.

Citește și: Scrisoarea noului coronavirus pentru omenire: “Acțiunea mea vă va costa vieți. Am dorit să înțelegeți cât de importantă este o îmbrățișare, dialogul”. Video-ul a făcut înconjurul lumii

Claire Holt este însărcinată din nou

În vârstă de 31 de ani, Claire Holt este însărcinată pentru a doua oară cu soțul ei, Andrew Joblon. Carismatica actriță australiană a dat vestea cea mare seara trecută, după ce a ținut sarcina ascunsă multe luni. De altfel, într-o postare făcută la finalul lui decembrie 2019, în care partenerul său îi ținea mâna pe burtică, ea a pus la descriere: “Nu sunt însărcinată”, iar, în urmă cu câteva ore, vedeta a urcat pe Instagram Stories aceeași imagine, pe care a adăugat mesajul: “Se dovedește că am greșit”, semn că nici ea nu știa la acea vreme că poartă în pântece al doilea copil.

Fotografia de album prin care a dezvăluit că familia sa se mărește a fost însoțită de un mesaj scris în limba engleză: “Grateful for this little ray of sunshine in an uncertain time (n.r.: Sunt recunoscătoare pentru această mică rază de soare în timpuri atât de nesigure)”, urmat de un emoticon care reprezintă o inimă roșie.

Vestea i-a bucurat pe fanii cuplului Claire Holt – Andrew Joblon care au uitat preț de câteva minute bune de teama coronavirului, care a oprit parcă lumea în loc și a răpus 59.246 de vieți omenești, potrivit celor mai noi informații, publicate pe worldometers.info. Alte 1.119.744 de persoane au fost depistate pozitiv cu virusul ucigaș din China.

“Dumnezeule, felicitări! Ce vești minunate!”, “Mă bucur atât de mult pentru tine, pentru voi, plâng de fericire!”, “Dumnezeule, ești însărcinată din nou! Felicitări, Ily!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai sus a vedetei.

James Holt Joblon a împlinit un anișor pe 28 martie. Actrița Claire Holt s-a căsătorit cu agentul imobiliar Andrew Joblon în urmă cu doi ani. Din păcate, în 2018, vedeta a trecut printr-o dramă fără margini: a pierdut o sarcină. Tragedia s-a petrecut la scurt timp după ce și-a anunțat logodna cu Andrew Joblon – au apărut probleme cu sarcina și vedeta a fost obligată să facă avort, inima bebelușului său a încetat să mai bată. Anunțul trist l-a făcut însăși Claire Holt pe contul său de Instagram, unde a postat o fotografie din sala de operație.

“Am făcut poza asta acum 10 zile, cât timp aşteptam operaţia după ce inima bebeluşul meu scump a cedat. I-am trimis-o logodnicului meu în camera de aşteptare, ca să-i arăt că sunt ok. Nu eram. Nu m-am simţit niciodată atât de sfâşiată. Am dezbătut dacă să împărtăşesc acest lucru atât de curând şi încă îmi este teamă să fac o luptă atât de privată publică, dar o fac oricum, pentru că este important. Am petrecut ore pe internet căutând femei care au trecut prin ceva similar. Eram disperată să găsesc pe cineva, oricine, care să fi avut trăirile mele. Cineva îmi spunea că despresia şi singurătatea sunt normale. Că asta nu era din vina mea. Că nu o să fiu aşa rănită toată viaţa. Am găsit însă o comunitate în care multe femei trăiesc aceeaşi dramă” este mesajul scris de Claire Holt la începutul lui martie 2018.

Află și: Povestea de film a Mariei Mercader, jurnalista care a bătut cancerul în repetate rânduri! A murit după infecţia cu coronavirus: “Am adorat-o”

Claire Holt – biografie

Claire Holt, pe numele din buletin Claire Rhiannon Holt, s-a născut pe 11 iunie 1988 în Brisbane, Queensland, Australia. Ea a studiat la liceul Stuartolme din cartierul Toowong și s-a implicat foarte devreme în cursurile de teatru ale școlii sale și a cântat și în corul școlar. Ea a absolvit liceul în 2005. După aceea, a vrut să studieze inițial medicina. Cu toate acestea, când a filmat reclame, a găsit atât de multă pasiune în actorie, încât și-a dorit să aibă o carieră de actriță profesionistă.

Claire Holt a reușit să se remarce pe plan internațional ca actriță, în special prin rolurile din seriale de televiziune de succes, printre care se numără: “H2O – Suddenly Mermaid” și “Vampire Diaries/Jurnalele Vampirilor”. În plus, ea a fost implicată într-o serie de filme de lung metraj care și-au sporit popularitatea în Australia, SUA și Europa. Actrița australiană are un frate și două surori.