O actriță din celebrul serial Casa del Papel a fost confirmată cu noul coronavirus

Publicat: 22/03/2020 | 16:11

Noul coronavirus continuă să facă victime la nivelul întregii planete, iar medicii încearcă, în fiecare zi , să descopere antidotul-minune. Din păcate, o actriță din celebrul serial ”Casa del Papel” a fost testată pozitiv la COVID-19, chiar ea făcând acest trist anunț în mediul online.

Itziar Ituño, în vârstă de 45 de ani, cunoscută pentru rolul inspectoarei Raquel Murillo, a scris pe contul de Instagram că a prezentat unele simptome, iar apoi – din păcate – a venit și confirmarea medicilor. Este infectată cu noul coronavirus, însă încearcă să își păstreze energia și încrederea în sine. Actrița a scris că, în momenul de față, starea ei de sănătate este bună, apoi le-a recomandat tuturor să fie solidari, să respecte toate indicațiile autorităților și, mai ales, să stea în case. Aceasta este, de fapt, cea mai sigură metodă pentru a stopa răspândirea COVID-19.

”Este oficial, am simptome încă de după-amiază târzie (febră și tuse uscată), iar astăzi a venit confirmarea studiului epidemiologic. Este coronavirusul. În cazul meu este ușor și sunt bine, dar este foarte contagios și super periculos pentru persoanele mai slabe. Fiți conștienți de acesta, nu-l luați ușor, fiți resonsabili. Este un moment de solidaritateRămâi acasă și protejează-i pe alții!”, a fost mesajul postat de actriță pe pagina sa de Instagram. (VEZI ȘI AICI: POVESTEA TRAGICĂ A PRIMULUI ROMÂN DECEDAT DE CORONAVIRUS! MEDICII SE AŞTEPTAU DE CÂTEVA ZILE SĂ MOARĂ)