Nuntași din Prahova, amendați pentru că au încălcat restricțiile impuse de Ordonanța Militară 3! A fost sesizată și Protecția Copilului

Publicat: 13/04/2020 | 07:56

În această perioadă în care România se află sub situație de urgență, trebuie să respectăm cu strictețe toate măsurile impuse în cadrul tuturor Ordonanțelor Militare implementate până acum. Cu toate acestea, 15 petrecăreți din Ploiești au fost amendați cu 2.000 de lei fiecare, după ce au ignorat prevederile Ordonanței Militare 3. 

Nuntă cu peripeții în Ploiești, Prahova, după ce 15 persoane adunate pentru a celebra o logodnă au fost amendate de către oamenii legii cu suma de 2.000 de lei/persoană.

FOCAR de coronavirus la un centru de persoane vârstnice din Orăștie

Acestea nu au respectat prevederile impuse de Ordonanța Militară 3 și au participat la o petrecere organizată într-o locuință din cartierul Rafinorilor, notează mediafax.ro.

În urma celor întâmplate, toate cele 15 persoane au primit, pe rând, 2.000 de lei amendă, iar pentru că la locația respectivă se aflau și patru copii, polițiștii au sesizat și Protecția Copilului Prahova.

Toate cele 15 persoane care participau la petrecerea, organizată cu ocazia unei logodne, au fost amendate.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că în imobilul menționat are loc o petrecere, la care participă mai multe persoane, respectiv 15. Față de toate persoanele adulte participante s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea măsurilor impuse prin O.M. 3/2020, cu câte 2000 de lei fiecare”, a transmis Poliția Prahova.