Nuntă mare la Pro TV! Ramona Păun se căsătorește cu iubitul ei, Cosmin. Detalii despre rochia de mireasă

Publicat: 01/05/2020 | 10:00

Ramona Păun și Cosmin, nepotul marelui actor George Mihăiță, se pregătesc de nuntă. Prezentatoarea Pro TV a fost cerută de soție anul trecut, la Bruges, când tânărul s-a pus în genunchi în fața ei și a pus marea întrebare.

VEZI AICI: ANUNȚ-BOMBĂ! ȘTIRISTA DE LA PROTV SE MĂRITĂ: ”M-A CERUT DE SOȚIE ÎNTR-UN LOC FOARTE DRAG MIE”

În prezent, cuplul se află în febra pregătirilor, iar evenimentul va fi cu siguranță unul fastuos. Ramona și Cosmin s-au cunoscut la locul de muncă, în urmă cu nouă ani, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Suntem la început cu pregătirile și încă mai căutam localul care să ni se potrivească perfect. Au fost câteva piedici în ultima vreme care ne-au forțat să mai amânăm nunta, dar acum suntem mobilizați și ne concentrăm pe organizarea ei.

Emoțiile probabil se vor simți în apropierea nunții, acum încă mă gândesc relaxată la organizarea ei. N-am ales încă rochia, însă am câteva modele în minte și am început deja să scormonesc pe internet. Cu siguranță, va fi o rochie simplă, cu detalii fine”, a declarat Ramona Păun, potrivit viva.ro.

Cum își descrie Romona Păun viitorul soț

Ramona Păun a avut doar cuvinte de laudă la adresa viitorului soț, pe care l-a descris ca fiind o persoană de nota 10.

E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele.

NU RATA: ESTE DINTRE CELE MAI SEXY PREZENTATOARE DE ŞTIRI! CU EL SE IUBEŞTE RAMONA PĂUN, VEDETA PRO TV!

Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar, pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid”, a mai povesit prezentatoarea de la PRO TV.