Nuntă mare în showbiz! Irina Pavlenco se mărită cu fostul soț al Ralucăi Podea!

Publicat: 09/01/2021 | 18:22

E nuntă mare în showbiz-ul românesc: Irina Pavlenco, fostă component a trupei Sweet Kiss, se mărită cu fostul soț al Ralucăi Podea! Mai mult decât atât, cele două au devenit chiar bune prietene. Și nu e păcăleală!

Irina Pavlenco a fost cerută de soție chiar în noaptea dintre ani! Iar Raluca Podea ar putea chiar participa la nunta fostului soț cu celebra cântăreață a anulor 2000! ”Alin, Alin”sau ”Floare albă, floare neagră” sunt două dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Sweet Kiss, din care făcea parte blonda acum gata de măritiș. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI FLORIN PASTRAMĂ, DUPĂ CE RALUCA PODEA L-A ACUZAT DE INFIDELITATE: ”NICIODATĂ NU AM CĂUTAT-O!”)

Nuntă mare în showbiz! Irina Pavlenco se mărită cu fostul soț al Ralucăi Podea!

Irina are 43 de ani, iar ultimii opt a fost cuplată cu un bărbat divorțat! Nimeni altul decât Valentin, ex-ul Ralucăi Podea! Irina și Valentin se comportă deja ca un cuplu care a trecut pe la starea civilă și pe la biserică. Inelul de logodnă a apărut pe degetul frumoasei blondine în urmă cu doi ani, când Valentin s-a pus în genunchi și a cerut-o. Se întâmpla în noaptea de Revelion, iar acum se pare că femeia nu mai are ”nicio șansă”. Nunta ar fi trebuit să se fi consumat anul trecut, dar pandemia de coronavirus a anulat-o.

Interesant este faptul că Irina Pavlenco are o relație bună în acest moment cu Raluca Podea, deși în urmă cu mai mulți ani se aveau ca șoarecele și pisica. Mai multe au stat la baza certurilor dintre ele, dar iată că acum se înțeleg chiar de minune.