Nuntă mare în showbiz! A cerut-o de nevastă la Roma, de ziua ei: ”Nu îmi venea să cred!”

Publicat: 26/06/2020 | 07:04

Se anunță mare nuntă în showbiz-ul românesc! A fost cerută de nevastă la Roma, chiar de zua ei. A rămas surprinsă, nu-i venea să creadă, dar a spus apoi DA!

CITEȘTE ȘI: CE A SPUS DOINIȚA OANCEA DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE: ”AM ÎNCEPUT SĂ ÎNȚELEG MAI BINE…”

Doinița Oancea este vedeta care a avut parte de cererea în căsătorie specială, la Roma, pe care iubitul ei Adi, alături de care trăiește o poveste de dragoste de cinci ani, a pregătit-o. Actrița i-a făcut dezvăluirea lui Cove, la ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV.

„S-a întâmplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, a mărturisit Doinița.

Nuntă mare în showbiz! A cerut-o de nevastă la Roma, de ziua ei

Doinița Oancea avea să dezvăluie că are o relație în urmă cu doi ani, altfel, actrița fiind foarte strictă în legătură cu viața ei personală. Doiniţa a publicat atunci prima fotografie în care apare alături de Adi, iubitul ei.

„Am preferat ca viaţa mea personală să nu fie foarte mult expusă, în continuare zic aceelaşi lucru, dar am preferat ca oamenii să nu mai facă presupuneri în ceea ce mă priveşte şi a trebuit să zic: Da, el este, e al meu, e ok. Nu mă mai cuplaţi cu X, cu Y, cu Z. Eu declarasem că am un iubit, dar nu l-am prezentat ca să meargă şi el liniştit pe stradă. Nu vine la evenimente, poate la un moment dat o să vină. El e un artist mai…suntem puţin diferiţi”, a fost explicația Doiniței.