Nuntă la Survivor!? Îndrăgostiții Andrei și Karina au început să facă planurile pentru marele eveniment

Publicat: 08/05/2020 | 15:16

În curând se anunță o petrecere de nuntă la Survivor România! Foștii concurenți Andrei Ciobanu și Karina sunt în continuare în Republica Dominicană, acolo unde se bucură de soare și de vacanță, dar pun la cale și  planuri mărețe.

Cei doi au discutat despre căsătorie și, teoretic vorbind, au pus la punct detalii astfel încât totul să fie perfect în cea mai fericită zi din viața lor. Chiar dacă lucrurile vor fi puțin dificile, având în vedere faptul că Andrei este de religie catolică, iar Karina ortodoxă, îndrăgostiții pun țara la cale pentru dragostea lor.

„Mi-as dori sa participe si unchiul meu, sa fie la altar, avand in vedere ca este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia casatoria in ambele religii, important este ca nunta sa fie simpla, cu prietenii aproape, sa ne distram si sa fie speciala pentru noi. Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin, pentru ca este frumoasa natural”, a povestit, lasandu-se purtat de emotii, Andrei.

Pentru Karina, cel mai important moment va fi, desigur, alegerea rochii de mireasă. Tânăra Războinică vrea să triumfe ca pe podium în ziua ei specială.

CITEȘTE ȘI: El a pus ochii pe Laurette! ”Cum îl vreau? Tânăr, frumos și bun la suflet!” VIDEO

„Cand era mica ma uitam la filme si vedeam nuntile catolice, cu mireasa care e condusa la altar prin mijlocul bisericii si mi se parea un lucru wow …”, spune Karina.

Cele mai importante persoane care le vor fi alături în ziua cea mare sunt Iancu, cavaler de onoare ales de Andrei, și Alice, domnișoară de onoare aleasă de Karina.

Tinerii au planuri si in ceea ce priveste carierele lor profesionale.

„Andrei ma va sustine si ma va ajuta in ceea ce voi decide sa fac. Voi continua sa fac vlogurile auto, insa la un alt nivel, unul profesionist”, a povestit Karina.

CITEȘTE ȘI: Lavinia Petrea, confesiuni din izolare: ”Nu avem ajutor de niciun fel, nu a fost ușor” Prezentatoarea de la Pro Tv are trei copii

Andrei se va intoarce la catedra (este profesor de muzica), pentru ca adora sa lucreze elevii, insa are planuri si pentru cariera sa muzicala.

„Am o trupa si astept sa ne intalnim, sa elaboram piese noi in care sa se regaseasca si ceea ce am trait la . Imi doresc sa devin un artist complet”, a adaugat razboinicul.