Nuntă de vis în lumea bună a Capitalei! Dani Oros s-a căsătorit. Andra, The Motans și Adi Sînă, prezenți la eveniment

Publicat: 20/06/2021 | 12:51

În acest weekend a fost nuntă mare în lumea bună a Capitalei. Dani Oros, Head of Marketing Google și YouTube România, s-a căsătorit, iar evenimentul a fost unul spectaculos. Petrecerea a fost ținută în unul din localurile de top, iar atmosfera a fost animată de multe nume celebre din showbiz.

Dani Oros și Ioana și-au unit destinele și au spus un mare „Da”. Cei doi au avut o nuntă fastuoasă organizată ca la carte. Invitații s-au bucurat de o locație superbă, un meniu de fițe și un show de zile mari, făcut de artiști celebri.

Pe lângă invitații de seamă, maestrul de ceremonii a fost Cătălin Măruță. În stilul caracteristic, prezentatorul de la PRO Tv a avut grijă ca atmosfera să fie sus și a pregăti publicul pentru momentele susținute de restul artiștilor, care nu au fost puțini la număr.

Nuntă de vis în lumea bună a Capitalei

Dani Oros, Head of Marketing Google și YouTube România, a avut parte de o nuntă așa cum se cuvine. La eveniment au fost prezente nume mari din showbiz și au avut grijă ca atmosfera să fie una incendiară.

Valsul mirilor a fost dansat pe acordurile trupei The Motans. Iar mai apoi toți invitații au luat cu asalt ringul de dans când pe scena a apărut Andra. Soția lui Cătălin Măruță a susținut un concert și le-a făcut mirilor câteva dedicații.

Seara a fost încheiată cu o altă reprezentați susținută de Adrian Sînă, care a încins atmosfera cu cover-uri celebre. Invitații și mirii au avut parte de o petrecere de zile mari, care cu siguranță va rămâne de neuitat.

(CITEȘTE ȘI: ROXANA IONESCU ȘI TINU VIDAICU, PETRECERE DE NUNTĂ AȘA CUM AU VISAT: “CASĂ DE PIATRĂ, SUPERBILOR”. CEA DE-A DOUA ROCHIE DE MIREASĂ A VEDETEI ESTE SPECTACULOASĂ | FOTO & VIDEO)

 

Sursa foto: Instagram