Nuntă de romi, cu peste 100 de invitați, în plină pandemie de coronavirus. Poliția a intervenit și…

Publicat: 19/03/2020 | 16:13

Scene incredibile s-au petrecut în urnă cu puțin timp într-o localitate din Argeș. În plină pandemie, o comunitate de romi a organizat o nuntă cu peste 100 de invitați. Ce e și mai ireal, acum urmează. Printre invitați s-ar afla persoane abia întoarse din Spania sau Germania, dar și din Italia.

VEZI AICI: MĂSURĂ EXTREMĂ PENTRU CEI CARE NU RESPECTĂ IZOLAREA! ORDONANŢA MILITARĂ CARE PERMITE INTERVENŢIA ARMATEI! LUDOVIC ORBAN A FĂCUT ANUNŢUL

S-a întâmplat joi în comuna Borlești. Mireasa și ginerele n-au mai așteptat să treacă starea de urgența și au ignorat orice regulă. Au organizat nuntă mare și și-au invitat toți cunoscuți și toate rudele.

De teama, oamenii din zonă au anunțat poliția. S-a intervenit imediat cu echipaje de poliție, SAS și jandarmi pentru eliberarea zonei și dispersarea persoanelor. A fost sancționată persoana la care se adunaseră, cu amenda de 4000 de lei, conform Ordonanței Militare nr. 1/2020.

A fost luat măsura dispersării persoanelor, iar Poliţia continuă verificările în vederea luării măsurilor legale care se impun”, precizează Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş,

VEZI AICI: MEDICUL CARE A VINDECAT 15 ROMÂNI DE CORONAVIRUS ÎN TIMIŞOARA! SCHEMA DE TRATAMENT CARE A DAT ROADE

Contactați de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, reprezentanții primăriei din Merișani, de care aparține satul Borlești, au declarat că au aflat de eveniment și au făcut adresă la jandarmerie, au sesizat poliția și s-a intervenit de urgență. Aceștia au mai precizat că nu au cunoștințe despre invitați, dacă erau sau nu persoane aflate în carantină, pentru că majoritatea erau din Teleorman veniți să facă obiceiurile miresei.

În acest moment, zona a fost eliberată si evenimentul oprit.