Nunta anului 2021: Antonia și Alex Velea vor ajunge, în sfârșit, la altar

Publicat: 09/01/2021 | 11:06

După șapte ani de așteptare, Antonia este o femeie liberă și divorțată în acte. Decizia luată de instanță în 2020 a venit precum o gură de aer proaspăt pentru cântăreață. Ea și Alex Velea nu s-au putut căsători însă anul trecut din cauza pandemiei, dar 2021 speră să fie anul cu noroc pentru marele lor eveniment.

Antonia și Alex Velea ar fi plănuit nunta cea mare pentru anul 2020, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile lor au fost date din nou peste cap. Așadar, cei doi soți speră ca lucrurile să redevină la normal, pentru că artiștii își doresc să facă atât botezul băieților cât și nunta lor în vara anului 2021.

Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.ro.

VEZI ȘI: Cum s-a „răzbunat” Antonia pe săptămânile de izolare. Iubita lui Alex Velea a ieșit la NUBA cu prietenii, și-a făcut selfiuri, dar a „scăpat” și un gest obscen

Maya locuiește cu tatăl ei în Italia

„Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi”, au povestit apropiații Antoniei pentru sursa citată.

VEZI ȘI: Câți bani plătește Antonia pensie alimentară pentru Maya. Suma este fabuloasă pentru România