Numerologii au descifrat pandemia. Coronavirusul poartă numărul Satanei în el, 666

Publicat: 23/03/2020 | 11:33

Omenirea este alarmată de agresiunea COVID-19, iar lupta se duce pe toate fronturile, atît în laboratoare, cât și pe stradă. Distanțarea socială este o obligație impusă de autoritățile din toate țările, fiind – cel puțin deocamdată – una dintre metodele considerate esențiale pentru ca lanțul infecțiilor cu noul coronavirus să fie întrerupt.

Dar nu numai autoritățile din întreaga lume încearcă să țină piept asaltului mortal al noului coronavirus. Adepții teoriilor conspiraționiste caută ”dovezi” din care să extragă concluzii îngrijorătoare pe termen lung. Bineînțeles, atunci când este adusă în discuție o teorie a conspirației, depinde de care parte a baricadei te afli. Dar oamenii, mai ales în astfel de perioade, sunt curioși, iar curiozitatea este de înțeles.

Cea mai nouă teorie a conspirației este cea care se bazează pe… numerologie, pe o viziune cabalistică de tip gematria evreiască (n.red  – literele sunt înlocuite cu valoarea numerelor pe care o ocupă în sistemul numeric ebraic). Astfel, cuvântul CORONA este format din 6 litere. Dacă fiecărei litere i se atribuie valoarea numerică (A=1, B=2, C=3… etc.) atunci suma aritmetică a tuturor literelor din Corona este de 66 și cu 6 din numărul de litere al „coronei” se obține 666, numărul Diavolului.

(CITEȘTE ȘI: OMS, AVERTISMENT TERIBIL PENTRU FUMĂTORI! CE LEGĂTURA ESTE ÎNTRE FUMAT ȘI CORONAVIRUS)

 

O… ștampilă temporară

Despre numărul Diavolului este scris în Biblie: ”Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”

Trebuie menționat deja a apărut ideea persoanele sănătoase  – cele care nu au contactat virusul, sau cele care s-au însănătoșit  – poarte o „ștampilătemporară pe mână sau pe frunte, ca fie lesne de identificat față de cei contaminați, informează ziuanews.ro.