Nume bizar primit de bebeluşul lui Elon Musk! Nimeni nu ştie cum se pronunţă, dar stai să vezi cum se scrie

Publicat: 06/05/2020 | 10:09

Dacă te gândeai că le-ai văzut și auzit pe toate până acum, iată că mai există lucruri ce reușesc să uimească. Celebrul miliardar Elon Musk i-a oferit copilului său un nume pe care nimeni nu știe să-l pronunțe. Dar stai să vezi cum se scrie!

Cunoscutul miliardar Elon Musk și cântăreața Grimes i-au oferit bebelușului lor cel mai inedit nume, un nume pe care nimeni nu știe nici să-l scrie, nici să-l pronunțe: X Æ A-12 și nu, nu este deloc o glumă!

Numele bebelușului celebrului miliardar a devenit viral pe rețelele de socializare, scrie The Guardian. Cei peste 33 de milioane de urmăritori ai miliardarului au fost șocați de alegerea făcută de acesta și nu înțeleg prea multe, dar recunosc că numele nou-născutului este ceva ce nu s-a mai auzit vreodată.

CITEȘTE ȘI – CE REPREZINTĂ, DE FAPT, LINIA PUNCTATĂ CARE APARE PE CERUL IAȘULUI. ELON MUSK ESTE DIRECT RESPONSABIL. FOTO

Artista Grimes a explicat, totuși, pe rețelele de socializare, ce înseamnă numele bebelușului său și al miliardarului Elon Musk.

”X, variabila necunoscută Æ, cum scriu eu în limba elfă
AI (dragoste și/sau Inteligenă Artificială)
A-12 = predecesorul lui SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Grozav în luptă, dar neviolent.
+ (A=Arhanghel, cântecul meu favorit)”, a scris ea pe Twitter.