Numai în filme vezi așa ceva! Doi patroni italieni au aruncat la gunoi cadavrul unui muncitor român. Cum și-au ascuns fapta

Publicat: 13/02/2020 | 15:51

O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc în Italia, după ce un muncitor român a căzut în gol de pe șantier și a murit pe loc. Bărbatul a fost aruncat, pur și simplu, la gunoi, iar patronii italieni pentru care muncea au ascuns fapta macabră timp de câțiva ani buni.

Mihai Iştoc, un român în vârstă de 45 de ani a plecat în Italia în anii 2000, pentru un trai mai bun. Bărbatul a ajuns să lucreze la negru pentru doi patroni italieni, pe șantier. Într-o zi care se anunța a fi una absolut obișnuită pentru muncă, românul a căzut de la mare înălțime, în timp ce încerca să spargă un zid. Din păcate, căzătura i-a fost fatală bărbatului și a murit pe loc.

Situația halucinantă de-abia acum începe. Vittorio Opessi, 56 de ani, și Antonino Marino, 55 de ani, cei doi patroni italieni ai românului au luat cadavrul acestuia și, fără nicio urmă de remușcare, l-au aruncat la gunoi.

Presa italiană informează că patronii au încercat să ascundă accidentul în urma căruia românul de 45 de ani și-a pierdut viața. Timp de ani buni, familia acestuia l-a dat dispărut și l-a căutat cu disperare, însă fără rezultat. Șocant este faptul că trupul fără viață al românului a fost găsit de unul dintre angajații firmei italiene, dar patronii l-au făcut pe acesta să tacă, iar accidentul a fost mușamalizat.

Pentru că fața îi era complet desfigurată, românul a fost recunoscut de-abia câteva zile mai târziu. Într-un final, colegul de șantier care l-a găsit mort și-a făcut curaj și a vorbit despre toate cele întâmplate.

„Am trecut pe la el, pe șantierul de lângă cel unde lucram eu. L-am găsit mort” a declarat colegul de șantier al românului mort. Pentru fapta lor, cei doi italieni au primit 4 și 7 ani de închisoare.