Nuclearelectrica, mesaj emoționant pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, după câștigarea Asia Express: „Ați făcut față cu brio tuturor provocărilor”

Publicat: 24/04/2020 | 20:12

Marea finală Asia Express 3 – Drumul Comorilor a fost câștigată de Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Autointitulați „reactoarele 3 și 4”, cei doi concurenți de la Antena 1 au primit un mesaj de felicitare din partea cui se așteptau mai puțin. 

În urma participării lor la Asia Express și mai ales în urma marii finale pe care au câștigat-o detașat în fața echipei formată din Ștefania și Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au ales cu o urare de zile mari, din marea Nuclearelectrica.

CITEȘTE ȘI – CE VA FACE RĂZVAN FODOR CU CEI 15.000 DE EURO PRIMIȚI DE LA ANTENA 1 PENTRU CĂ A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS

Unicul producător de energie nucleară din România i-a felicitat pe cei doi câștigători ai Asia Express, autointitulați „reactoarele 3 și 4” prin intermediul unei postări, pe Facebook.

„SN Nuclearelectrica prezinta felicitarile sale echipei Reactoarelor 3 si 4, formate din domnii Razvan Fodor si Chef Sorin Bontea, pentru castigarea competitiei Asia Express Romania.
Felicitari, baieti! ????
Pe tot parcursul competitiei ati imprumutat multe caracteristici de la energia nucleara, precum:
• Constanta si stabilitate: centralele nucleare produc energie electrica in mod constant, 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamana/365 de zile pe an. La fel si voi, v-ati mentinut eforturile constante de-a lungul competitiei si ati facut fata cu brio tuturor provocarilor intalnite.

NU RATA – FINALA ASIA EXPRESS. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE AU FOST ÎNCHISE CAMERELE DE LUAT VEDERI. AU CREZUT CĂ NU ÎI MAI VEDE NIMENI, DAR…

• Din combustibilul nuclear se produce de milioane de ori mai multa energie decat din arderea unei cantitati echivalente de combustibil conventional. Voi, prin eforturile depuse in cadrul competitiei, ati generat o cantitate similara de bucurie si entuziasm!
• Reactie de fisiune nucleara in lant: asa cum un neutron provoacă fisiunea unui nucleu, fisiune ce este urmată de producerea altor neutroni care determină o noua reactie de fisiune, voi ati reusit sa depasiti, una cate una, toate probele din competitie, ajungand castigatori.
• In urma reactiei de fisiune nucleara se degaja o cantitate extrem de mare de caldura, aproape la fel de puternica precum relatia sincera de prietenie dintre voi.
Felicitari! ????” a fost mesajul postat de Nuclearelectrica, pe contul de Facebook. 

„Nu creeeed!???????? Felicitari, @Nuclearelectrica Oficial! Nu s-ar fi gandit nimeni să aveți o reacție la victoria băieților / Frumos din partea lor! Felicitari Reactoarelor 3 si 4 pentru tot parcursul din Asia Expres! / Foarte frumos! Felicitări SNN și celor doi câștigători!” au fost câteva dintre reacțiile internauților.