Nu te lăsa păcălită de reclamele la “cel mai bun studio de videochat”

Publicat: 18/09/2020 | 14:46

Așa cum atunci când se întâmplă să ai probleme medicale cauți cei mai buni doctori, dacă îți dorești să începi o carieră în videochat, cauți cel mai bun studio. Ce te faci însă dacă toate anunțurile de angajare în domeniu pretind că respectivul studio este cel mai bun din branșă?

Una dintre variante ar fi aceea de a programa interviuri la toate studiourile pretendente la titlu, însă acest lucru ar însemna o risipă de timp care nici măcar nu garantează că la final vei face alegerea cea mai bună. De ce? Deoarece pentru a te convinge pe pielea ta dacă în realitate lucrurile stau exact așa cum sunt descrise în anunțul de angajare, trebuie să îți începi activitatea de model în locația respectivă.

Pentru a simplifica procesul de selecție și a-ți mări șansele de a ajunge în studioul potrivit, iată câteva recomandări din partea unor modele de succes, care au învățat pe propria piele cum să filtreze informațiile din reclamele la videochat pentru a găsi cel mai potrivit studio pentru ține.

Află cu ce tip de site-uri lucrează studioul și analizează dacă acea direcție ți s-ar potrivi 

Fiecare studio își alege partenerii de business, astfel că există două mari categorii de site-uri de videochat: freemium și premium. Prima categorie mizează pe modele mai dezinvolte, dispuse să creeze conținut vizual, deseori explicit, pentru toți vizitatorii din cameră, în ciuda faptului că doar o parte dintre admiratori plătesc pentru asta.

Site-urile premium au o abordare diferită, aici interacțiunea dintre membrul plătitor și model desfășurându-se individual, într-o sesiune privată. Astfel, admiratorul se poate bucura de întreaga atenție a modelului, iar conversațiile purtate de cei doi pot deveni extrem de personale, născându-se astfel, deseori, puternice relații de prietenie. LiveJasmin, cel mai popular site premium a început să minimizeze conținutul cu tentă erotică, platforma de videochat devenind tot mai asemănătoare site-urilor de socializare.

Adună informații din cât mai multe surse înainte de a programa un interviu

Dacă te-ai hotărât ce fel de platformă de videochat ți se potrivește, folosește- te de internet pentru a căuta informații despre acele studiouri care colaborează cu site-ul care ți-a câștigat votul de încredere. Nu te limita doar la informațiile găsite pe site-urile studiourilor, căci ai nevoie de o opinie obiectivă, de aceea verifică discuțiile de pe forum-urile de profil, și, dacă există această posibilitate, ia legătură cu un model care colaborează cu studioul care ți-a stârnit interesul pentru a primi răspunsuri sincere și utile.

Nu te sfii să pui întrebări în timpul interviului

Interviul de angajare în videochat constă într- discuție liberă, în care reprezentații studioului vor află ce așteptări ai tu de la acest job, și ți se vor prezenta avantajele de care vei beneficia odată ce vei începe colaborarea. Acela este momentul ideal să pui întrebări, să verifici dacă informațiile oferite pe site sau în reclama care ți-a atras atenția, sunt autentice și, mai ales, dacă există anumite clauze sau condiții care ar trebui îndeplinite pentru a beneficia de facilitățile respective.

Și încă un sfat: dacă te hotărăști să alegi să lucrezi pe platforma de videochat premium Livejasmin,  ar fi ideal să apelezi la un studio de videochat certificat, pentru a te putea bucura de toate avantajele unei asemenea colaborări.

Citește și...