Nu se plânge deloc! Ce a ajuns să facă Roxana Vancea pentru bani, la 6 ani de la plecarea din Antena 1

Publicat: 26/06/2020 | 10:23

La 6 ani de la demisia din Antena 1, Roxana Vancea are parte de o viață complet schimbată. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a devenit „mămică” pentru fiul iubitului său, dar nu a uitat nici de aspectul profesional, așa că nu se poate plânge deloc.

Dacă unele femei se căsătoresc și renunță la viața profesională pentru a fi casnice, Roxana Vancea a demonstrat că poate face orice, chiar dacă acum are o familie.

NU RATA – GELOZIE MARE! CUM A REACȚIONAT MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ROXANA VANCEA A POSTAT O POZĂ CU EA, ÎN BRAȚELE SOȚULUI

Deși și-a dat demisia din Antena 1 în urmă cu 6 ani, bruneta nu se poate plânge deloc, căci se pare că în viața ei, toate merg fix așa cum și-a dorit. Nu mai lucrează în televiziune, dar câștigă suficient de bine încât să-și poată permite orice moft.

Ce face Roxana Vancea, pentru a câștiga bani

Dintr-o simplă pasiune pentru sport, Roxana Vancea a ajuns să încaseze sume considerabile, după ce trupul său s-a transformat radical. A slăbit și este plină de mușchi, motiv pentru care a primit numeroase propuneri de a fi imagine pentru săli de sport, dar și pentru anumite proiecte care îi aduc în conturi sume frumușele.

CITEȘTE ȘI – TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA

În prezent, Roxana Vancea promovează săli de fitness, saloane de bronzare, saloane de înfrumusețare, dar și multe altele. Dar nu doar pe plan profesional îi merge de minune, cât și în viața personală. În luna decembrie a anului trecut, Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, alesul inimii sale. Deși bărbatul are un copil rezultat în urma unei relații anterioare, bruneta l-a acceptat și se dedică 100% în meseria de mămică vitregă pentru micuțul Milan.

La cununia celor doi au participat numai persoanele apropiate, iar evenimentul a fost unul cât se poate de restrâns.