Nu o să-ți vină să crezi câți ani are cu adevărat Vulpița

Publicat: 26/11/2020 | 14:59

 

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și are o fetiță de 3 ani, dar nu e deloc în vârstă. Vulpița are doar 22 de ani, dar viața grea pe care a dus-o în Blăgești și-a pus amprenta pe chipul ei. 

Soții Stegaru au intrat în atenția publicului în urmă cu 8 luni, după ce au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii de la Antena 1.  De atunci și până în prezent, viața lor a fost pusă pe tapet cu bune și cu rele. Despre Viorel întotdeauna s-a știut că este cu mult mai mare decât Veronica, mai exact cu 11 ani. Așadar, Vulpița din povestea noastră are doar 22 de ani, un mariaj de cinci ani, o fetiță în vârstă de trei ani și un copil în pântec. Anul viitor, în primăvară, Vulpița urmează să devină mamă pentru a doua oară. Deși încă devreme, soții Stegaru s-au gândit ce nume vor alege pentru copil.

„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră (n.r. – Mirelei Vaida). Și nașii tot acolo la emisiune sunt.”, a povestit Viorel, la Acces Direct

CITEȘTE ȘI: ” CUM ARATĂ VULPIȚA, ÎNSĂRCINATĂ ÎN AL DOILEA TRIMESTRU. S-A POZAT ÎNTR-O ROCHIȚĂ, IAR BURTICA I S-A VĂZUT ÎN TOATĂ SPLENDOAREA. FOTO ” 

Cum au ajuns Veronica și Viorel vedete 

La începutul acestui an, Veronica afirma că a fost răpită de trei bărbați și violată de unul dintre aceștia. Conform spuselor Veronicăi,  Poliția locală ar fi mușamalizat întreg evenimentul. Pentru că subiectul corespundea cu tema emisiunii  „Acces Direct” , soții Stegaru au fost invitați în platou pentru dezbaterea presupusului viol. În urma „cercetărilor” făcute de echipa emisiunii s-a stabilit că Vulpița îl cunoștea pe presupusul violator. Mai mult decât atât, ar fi întreținut relații extraconjugale cu acesta de mai multe ori. Din acel moment, viața soților din Blăgești a stârnit interes din partea publicului și au devenit invitați permanenți ai emisiunii.

VEZI ȘI : ” DETALIUL CARE I-A SCĂPAT! CE MĂNÂNCĂ VULPIȚA ȘI VIOREL, DE CÂND S-AU MUTAT ÎN BUZĂU. S-A VĂZUT TOTUL, ÎNTR-O FOTOGRAFIE!