„Nu o duce capul și e incultă grav” Oana Roman o desființează pe Irina Rimes

Publicat: 17/02/2020 | 11:35

După ce Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși, Oana Roman nu a avut nicio reținere să-și spună punctul de vedere. Pentru că se numără printre cele mai sincere și asumate persoane din showbizul românesc, fiica, fostului premier i-a adus Irinei Rimes vorbe grele. 

Pare că showbizul începe să gâzduiască tot mai des diverse scandaluri. De curând, Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși, iar Oana Roman a avut un adevărat atac de furie la adresa acestui lucru. Vedeta susține că Irina Rimes nu este potrivită pentru a fi ambasadoarea Zilei Brâncuși și, mai mult de atât, este incultă, susține Oana Roman.

”Ideea e ca ea o fi bună pentru generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e si incultă grav. Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă”, a scris Oana Roman, pe o rețea de socializare. De asemenea, vedeta a vrut să explice gestul său și a menționat faptul că l-a studiat foarte mult pe Brâncuși, iar din această cauză nu este deloc de acord cu faptul că Irina Rimes este ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși.

”Apropos de tot scandalul generat de problemă BRÂNCUȘI VERSUS Irina Rimes la care nu am stat pasivă, mi-am exprimat o părere. Dură și clară. De ce? Am toate motivele: am un cult pentru Brâncuși, l-am studiat încă de când aveam vreo 16 ani împinsă fiind să-l descopăr de către academicianul Radu Varia, unul din cei mai mari critici de artă din lume și un mare specialist în Brâncuși”, a continuat să spună Oana Roman.

De asemenea, după ce Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși, pe internet au apărut foarte multe glume pe seama acestui subiect, toate făcute de oamenii care nu sunt de acord cu funcția pe care a primit-o artista.