Nu, nu este o glumă! Înainte să devină celebră, Nicoleta Luciu a lucrat într-un spital. Care a fost prima meserie a vedetei

Publicat: 09/12/2019 | 18:16

Nu, nu este deloc o glumă! Înainte să devină celebră, Nicoleta Luciu a lucrat într-un spital din București, de unde, potrivit mărturisirilor sale, și-a câștigat primii bani. Ulterior, a început să defileze pentru diferiți creatori de modă, să apară în filme și să lucreze în televiziune. 

Citește și: Ce probleme are Nicoleta Luciu din cauza sânilor uriași. A cheltuit 20.000 de lei pentru a scăpa de ele

Înainte să devină celebră, Nicoleta Luciu a lucrat într-un spital

Nicoleta Luciu a cunoscut celebritatea când a câştigat titlul de Miss România… Titlul l-a obținut la vârsta de 19 ani. Puțin știu însă că primii bani i-a câștigat la Spitalul Universitar din Capitală, unde a profesat ca asistentă medicală pe Secția de Chirurghie. Anii au trecut și ea a fost pe rând: model, asistentă TV, actriță, cântăreață și chiar moderatoare tv. În 2012, vedeta a fost co-prezentatoare la “Vocea României” de la Pro TV.

“Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie.

În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a declarat Nicoleta Luciu, relatează jurnaliștii de revistei VIVA!.

La scurt timp după ce a devenit mămică de tripleți, fosta Miss România 1999, ea s-a retras la Miercurea Ciuc, alături de soțul Zsolt Csergo. Vedeta ajunge foarte rar la București și se ocupă de casă și de cei mici. În prezent, fiul său cel mare, Zsolt Junior, are 11 ani, iar tripleții: Kim, Kevin și Karoly au împlinit 8 ani de curând.

Nicoleta Luciu, căsătorită cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au unit destinele la șapte ani de la primul sărut. Nunta a avut loc pe 21 aprilie 2012. Primul copil al cuplului a venit pe lume într-o clinică din Ungaria pe 22 septembrie 2008. El a primit numele tatălui: Zsolt. Nicoleta Luciu a devenit mămică de tripleți pe 1 octombrie 2011. Ea a născut prin cezariană, cu o lună înainte de termen. Minunile au primit note din partea medicilor în jurul orei 17:30, la spitalul Polizu din București. Prima care a venit pe lume a fost micuța Kim, care a cantarit 2,250 kg, i-a urmat fratele ei, Karoly, care a avut la nastere 2,200 kg si apoi Kevin, care a cantarit 2.100 kg.