Nu mai există urmă de îndolială. Care este statusului relației dintre Mihaela Rădulescu și Felix. FOTO EXPLICIT

Publicat: 28/06/2020 | 17:08

În timpul izolării, toți fanii Mihaelei Rădulescu s-au întrebat dacă vedeta mai este iubita celebrului Felix Baumgartner. După o perioadă în care nu s-au mai afișat împreună, iar lumea intrase la bănuieli, cuplul a pus capăt bârfelor privind despărțirea lor.

Concret, Mihaela Rădulescu a apărut, pe Instagram, alături de Felix, într-o imagine de la iarbă verde. Spre surprinderea tuturor, poza nu o înfățișează dezbrăcată, așa cum și-a obișnuit fanii.

Mihaela, alături de Felix

Zvonurile despre despărțire

În ultimele luni, pe contul de Instagram al lui Felix nu mai există fotografii cu Mihaela Rădulescu. La rândul său, vedeta nu a mai postat nimic cu iubitul ei de aproximativ două luni, până acum. Așa că fanii se întreabau dacă nu cumva cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Mai ales că, de-a lungul anilor, Mihaela și Felix n-au ezitat să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online. Lucru care lipsește cu desăvârșire de ceva timp. Momentan, însă, cei doi nu au infirmat zvonurile despărțirii.

Răspunde imediat criticilor

Fiind o persoană dintr-o bucată, Mihaela a vrut sa lămurească și aceste bârfe, la fel cum face și cu cei care o critică. Astfel, le-a închis gura celor care o critică. Vedeta le-a transmis un mesaj subtil răutăcioșilor, pe contul ei de Instagram.

Mihaela Rădulescu n-a scăpat de critici! De-a lungul timpului, au tot existat persoane care au avut ceva de comentat la adresa vedetei. Fie că a fost vorba despre viața ei amoroasă sau de felul în care arată, Mihaela Rădulescu a fost în vizorul gurilor rele constant.

Acum, însă, vedeta TV le-a transmis un mesaj subtil celor care o critică . „Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu în urmă cu o lună.