Nu mai e un mister dacă are sau nu lenjerie intimă! Laurette, imagini incendiare GALERIE FOTO

Publicat: 17/10/2020 | 22:35

Laurette a realizate pozele anului și le-a urcat pe Instagram! Și-a extaziat, pur și simplu, fanii! Imaginile sunt de-a dreptul incendiare. Artista s-a pozat în baie, în fața oglinzii, într-un body negru, iar ce a ieșit e hot.

În urmă cu doar câteva zile, Laurette apărea într-o rochie neagră, sexy, crăpată în părți până… Iar fanii au intrat în ”alertă”. Are Laurette lenjerie intimă pe ea sau nu? Asta a fost întrebarea la care admiratorii ei nu au reușit să cadă de acord. Acum, Laurette nu a mai lăsat loc interpretărilor și s-a fotografiat în baie extrem de sexy, cum o face cam de fiecare dată. Sunt trei imagini pe care fanii ei cu siguranță le-au admirat, și în care îi apare și tatuajul din apropierea zonei intime.

Laurette și-a pus fanii pe jar

Cum și-a păcălit Laurette fanii: ”Mi-am schimbat numele!”

Laurette este în căutări, chiar ea a recunoscut, dar nu și-a găsit, încă, bărbatul pe care-l visează. Dar a glumit, într-o zi, păcălindu-și fanii. A anunțat că s-a măritat. Sigur, Pozzy îi este drag, au scos o piesă împreună, ba chiar în privința unei relații artista a spus că ”niciodată nu se știe ce iese”. Și a ieșit. Farsa, însă! ”De azi mi-am schimbat numele, dar în același timp vreau să-mi schimb și destinul…. Am ales un om bun și minunat, care a fost mereu lângă mine, atât la bine, cât și la greu… Un om care merită toată iubirea și respectul meu… Un om care nu s-a lăsat bătut și a luptat din răsputeri să-i fiu alături… un om bun și credincios, de asta aveam nevoie”, au fost rândurile scrise pe Facebook de mulatră. Și fanii ai crezut că s-a măritat! Pentru puțin timp. (CITEȘTE ȘI: NOUL TRANSFER AL LUI DINAMO, ”CORUPT” DE LAURETTE. ”MI-A DAT MESAJ!”)

”Am glumit!”, a continuat artista. Comentariile au curs: ”Nu mai sta cu capul în nori, coboară pe pământ”, ”Meriți ce este mai bun”, ”Chiar am crezut….dar în primul rând destinul tău îți este schimbat de când ai născut….copilul tău e cel mai de preț și de abia după copil poate urma acel cineva! Nu te descuraja….orice om are perechea lui, într o bună zi o vei găsi și tu! În viață nimic, dar absolut nimic, nu e întâmplător! Dumnezeu are grijă de toți și de toate!”.

Citește și...