Nu mai e loc de împăcare. Pepe și Raluca „se bat” pe vila cadou de nuntă + un Porsche Macan și un BMW 420D XDRIVE

Publicat: 08/12/2020 | 23:30

Între Pepe și Raluca Pastramă nu pare să mai fie loc de împăcare, iar ultima acțiune din instanță indică destul de clar acest lucru. Cei doi au scos săbiile și se luptă pentru o vilă luxoasă și doi bolizi. CANCAN.RO vă prezintă ultimele detalii din culisele divorțului.

În momentul în care a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, Pepe le-a spus fanilor că despărțirea de mama fetițelor sale se va face pe cale amiabilă. Lucrurile, însă, au luat o altă întorsătură și situația devine din ce în ce mai complicată.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut amănunte inedite. După ce Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție, pe care ulterior a retras-o, au urmat diverse acuzații de infidelitate. Iar acum, între Pepe și Raluca Pastramă se dă o luptă aprigă pentru avere.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă a mers la Tribunalul București și a depus o nouă acțiune împotriva soțului ei. Bruneta încearcă să obțină anularea unei hotărâri AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL, cea care administrează grădinița, unde Pepe deține 90% acțiuni, iar Raluca doar 10%.

Grădinița pe care Pepe i-a deschis-o Ralucăi

În 2019 s-au înregistrat pierderi de 212.953 RON, însă… cei doi se luptă acum pentru două mașini înregistrate pe firmă. Este vorba despre un Porsche Macan, în valoare de aproximativ 65.000 de euro și un BMW 420D XDRIVE, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Potrivit surselor citate, Pepe ar vrea să o scoată cu orice preț pe soția lui din firmă.

Pepe, hotărât să rămână cu vila din Pipera

Miza, însă, nu o reprezintă doar cei doi bolizi, ci si o casă. Este vorba despre vila din Pipera, pe care tatăl Ralucăi Pastramă le-a făcut-o cadou de nuntă celor doi. După ce au hotărât să se despartă, bruneta s-a dus să locuiască cu părinții ei, împreună cu cele două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Iar artistul a rămas, în continuare, în vila din Pipera, evaluată la aproximativ 400.000 de euro. Cert este că niciunul dintre cei doi (încă) soți nu vrea să renunțe la locuința luxoasă și sunt deciși să meargă până în pânzele albe ca să o obțină. Iar ultimul proces deschis indică destul de clar că între Pepe și Raluca nu mai e nicio șansă de împăcare. (VEZI ȘI: RALUCA PASTRAMĂ RENUNȚĂ LA ORDINUL DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA LUI PEPE. CE AU STABILIT MAGISTRAȚII)

Pepe a făcut anunțul divorțului

După opt ani de căsnicie, Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Cei doi păreau să formeze cuplul perfect însă relația lor a fost destul de încercată de-a lungul timpului și nu au reușit să o salveze. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL ASCUNS AL DIVORȚULUI DINTRE PEPE ȘI RALUCA)

Cu toate că artistul a încercat să salveze aparențele, între cei doi au existat tensiuni. Cântărețul a făcut anunțul separării pe canalul său de YouTube.

”Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm.

În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, mărturisea Pepe.

Vestea divorțului a căzut ca un trăsnet în lumea showbiz-ului românesc

Pepe și Raluca, partaj de 1.500.000 de euro

Conform surselor noastre, cei doi (încă) soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PASTRAMĂ, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE PEPE A ANUNȚAT DIVORȚUL)

Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucăi se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro, dar și alte mașini luxoase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.