Nu mai e însărcinată?! Dana Rogoz s-a pozat în costum de baie, în vacanță, dar burtica a dispărut

Publicat: 05/01/2020 | 14:54

Dana Rogoz a apărut dezbrăcată în fața admiratorilor din mediul online, iar o surpriză de proporții a dat naștere multor semne de întrebare. Chiar vedeta a anunțat că este însărcinată, numai că burtica ei, cel puțin deocamdată, nu pare a fi suferit mari transformări.

Vedeta a ținut să povestească, în scris, aventurile din Sri Lanka, iar totul a dus către ideea că atmosfera a fost una demnă de a fi memorată. Dana Rogoz și-a anunțat admiratorii că este însărcinată și că va naște o fetiță, așa că toți așteaptă ca în viitorul apropiat să apară semnale vizuale concrete.

”Am mers cu tuktuk-ul din Tangalle pana in Hiriketiya Beach. Drumul a fost cu aventuri. Am mers ce am mers pe drumul de pamant de langa plaja, pana am dat de un pod foarte ingust si cam instabil. Am oprit tuktuk-ul sa analizam problema. In momentul urmator, Vlad a zarit un varan urias, spre 2 m, care trecea relaxat pe langa noi. Efectiv nu au nicio treaba cu tine. In fine, stand acolo cu ochii cand pe varan cand pe pod, am tras concluzia ca nu e ok sa il traversam si ca mai bine facem cale intoarsa. Dar din fata un tuktuk tocmai se pregatea sa traverseze podul si am zis hai sa vedem cum face el manevrele. Soferul era srilankez si parea foarte sigur pe miscarile lui. Doar ca prezenta noastra la capatul opus al podului l-a distras, s-a simtit nevoit sa ne zambeasca noua dragut si sa se uite mai putin la drum, si…. a cazut cu o roata de pe pod! Radu a sarit imediat sa il ajute, la fel si alti localnici. Ne-am simtit putin vinovati, caci daca nu eram noi „strainii” acolo, sigur omul s-ar fi descurcat excelent si nu ar mai fi trecut prin acele emotii. Plaja a fost excelenta. Mi-am amintit ca in urma cu un an facusem surf acolo. Acum, din motive obiective, am stat la umbra, am citit si am baut cele mai bune sucuri naturale de pana acum din Sri Lanka”, a povestit Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram.

Dana Rogoz a spulberat toate speculațiile legate de o eventuală sarcină

Ozana Oancea: ”Și-a părăsit familia pentru o extraopţiune”

Fosta parteneră a lui Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a catalogat-o pe aceasta drept o ”extraopțiune” în viața celui care a părăsit-o la un moment dat. Cert este că Dana și Radu au o viață împălinită, însă Ozana, se pare, nu a iertat-o niciodată.

”E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a spus actrița Ozana Oancea.