Nu mai e alta ca ea, ca regina Roxana! Florin Salam, cadouri de lux pentru mama copiilor săi. Manelistul i-a cumpărat…

Publicat: 24/06/2020 | 19:12

Când vine vorba de femeia vieții sale, Florin Salam nici măcar o singură privire nu mai aruncă în portofel! Celebrul manelist i-a făcut un cadou de lux mamei copiilor săi, iar Roxana Dobre se pare că a fost extrem de încântată de acest lucru. 

Roxana Dobre este cea mai răsfățată! Nu o spunem noi, căci gesturile lui Florin Salam vorbesc de la sine. Când vine vorba de regina lui, manelistul nu se uită niciodată la bani și îi face cele mai scumpe cadouri. Așa s-a întâmplat și astăzi, căci Roxana Dobre a etalat pe Instagram două bijuterii superbe: o brățară și un colier din aur și perle, extrem de elegante și finuțe, pentru care Florin Salam cu siguranță a scos din buzunar o avere.

Roxana Dobre, răsfățată de Florin Salam

NU RATA – FLORIN SALAM, FOC ȘI PARĂ PE ROXANA DOBRE! „REGELE” S-A CONFESAT FANILOR, FĂRĂ NICIO REȚINERE: „M-A PRINS NEVASTA, M-AM ENERVAT!”

Florin Salam vrea nuntă cu Roxana Dobre

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Cuplul are împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

După mai bine de șase ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare. Cei doi ar urma să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu imediat după ce România nu va mai fi amenințată de coronavirus.

CITEȘTE ȘI – KARMEN A CÂNTAT MELODIA LUI BETTY BLUE, LANSATĂ ÎMPREUNĂ CU TATĂL EI, FLORIN SALAM! ASCULTĂ CUM S-A DESCURCAT FIICA LUI ADRIAN MINUNE | VIDEO

“Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!” a declarat Florin Salam, cunoscut și ca „Regele Manelelor”.

Cu Roxana Dobre, Florin Salam are, până acum, trei copii. Artistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum își alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer, Danny şi Betty.