Nu mai ascund chipul lui Namiko! Cât de frumoasă este fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

Publicat: 08/06/2020 | 21:53

Fiica de un an și jumătate a lui Cabral și a Andreei Ibacka arată ca un îngeraș. Drăgălașa a participat pentru prima data într-un vlog filmat de părinții ei.

Namiko, fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka, are un an și jumătate, dar deja merge foarte bine și chiar a început să vorbească și să-și ajute mama la treburile casnice.

CITEȘTE ȘI: Care este numele real al lui Fulgy, mezinul Clejanilor. Detaliul straniu din buletinul de identitate al fratelui Margheritei

Până acum Andreea și Cabral s-au ferit să o arate publicului, pentru că era prea mică, însă acum micuța adorabilă apare și în filmulețe de pe blogurile Andreei. Frumoasa blondă a făcut un video în care își învață fanii cum să-și spele câinii acasă, iar de un real ajutor se pare că i-a fost chiar fiica ei.

CITEȘTE ȘI: Viața la Survivor România, un calvar? Elena Ionescu, câștigătoarea concursului, a făcut mărturisiri șocante: ”Miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără”

Namiko a asistat-o pe mama ei la spălarea uneia dintre cățelușele lor. Micuța a șamponat patrupedul și chiar l-a șters la final, cu hăinuțele ei.

Mulți s-au întrebat cu cine seamănă micuța, însă Namiko este adorabilă și a  moștenit trăsături atât de la mama , cât și de la tată, însă ce-i drept seamănă cel mai bine cu tatăl ei.

CITEȘTE ȘI: Cuvinte dure cu subînțeles spuse de fosta soție a lui Răzvan Simion despre Lidia Buble: ”Rânjetul strâmb al măștii nu o să…”

Andreea Ibacka a născut pe 4 decembrie 2018 o fetiță perfect sănătoasă. Actrița a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari, pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni față de data estimată de medici. Pentru Andreea Ibacka e primul copil, dar Cabral mai are o fată din prima căsnicie.