Nu-l mai recunoști pe stradă! Connect-R, schimbare radicală de look în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 05/05/2020 | 11:54

Nu-l mai recunoști pe stradă! În plină pandemie de coronavirus, Connect-R și-a făcut o schimbare radicală de look.

Pandemia de coronavirus a schimbat viețile tuturor. De aproape două luni, românii sunt izolați la domiciliu, iar Connect-R nu face excepție. Artistul își petrece timpul acasă, alături de familie. (CITEȘTE ȘI: PIESA DE DEBUT A VULPIŢEI DE LA ACCES DIRECT, NR. 1 ÎN TRENDING PE YOUTUBE! CONNECT-R A RĂBUFNIT ŞI A VORBIT ŞI DE MANEAUA CREATĂ DE ALEX VELEA)

Și… cum, în situația în care ne aflăm, nu putem merge la saloane sau la frizerii… Connect-R a găsit o metodă ingenioasă pentru a avea un look mai fresh. Inițial, a apelat la sora lui pentru a-l tunde, iar apoi… s-a bărbierit singur-singurel.

Ei bine, cu greu s-au obișnuit fanii să-l vadă pe Connect-r fără barbă.

Connect-R a renunțat la barbă

Misha și Connect-R dorm în aceeași casă

La începutul acestui an, cei doi foști soți au fost invitați în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță și au vorbit atât despre noua melodie lansată împreună: “Asul de Inimă Albastră”, dar și cum este viața lor personală după împăcarea care a venit în urma divorțului.

Misha și Connect-R dorm în aceeași casă; artistul, în mansardă, unde, uneori vine să se odihnească cu el fiica sa, Maya, iar fosta lui soție, în dormitorul ei.