Nu i-a venit să creadă ochilor! Ce bacșiș consistent a primit o chelneriță, după ce a servit o femeie la barul deținut de familia sa

Publicat: 06/01/2021 | 21:46

Cine lucrează ca barman știe că bacșișul oferit de clienți îi poate face ziua mai frumoasă! Cu toate acestea, o chelneriță din Miami, Florida, a avut parte de surpriza vieții sale, atunci când s-a dus să încaseze banii pe o notă.

Personalul de la un bar de sucuri și smoothie-uri din Miami Beach, Florida, a rămas uimit atunci când un client amabil a lăsat un bacșiș uriaș pentru nota de plată pe care a avut-o pe ceea ce consumase, dar și un mesaj drăguț în care le-a urat tuturor un an nou fericit.

A primit un bacșiș de peste 2.000 de dolari!

Kelly Amar era chelneriță la unitatea deținută de familia ei, atunci când a dat peste nota de plată a femeii darnice, ceea ce a determinat-o să împărtășească povestea cu toată lumea, relatează The Daily Star.
Clienta cu pricina a plătit 71,84 dolari pentru băuturile pe care le comandase, apoi a lăsat un bacșiș de nici mai mult, nici mai puțin de 2.021 dolari (aproximativ 1.500 de lire sterline) pentru cei care au servit-o și un mesaj în care îi spunea personalului „Un an Nou fericit”, dar și faptul că adoră să vină la localul respectiv.
Șocată, chelnerița s-a întors la femeie pentru a verifica dacă a vrut să plătească atât de mult, crezând că intenționase să scrie 20,21 dolari, în loc de suma uriașă pe care o oferise.

Vorbind cu publicația 7News, chelnerița Kelly a spus: „A fost o clientă obișnuită care vine o dată sau de două ori pe săptămână și nu ne așteptam la nimic din partea ei. Când am primit prima încasare, am crezut că este vorba de 20,21 dolari…Ne-am întors la ea și am întrebat-o dacă este sigură de ceea ce a plătit. A răspuns senin că da și că ne urează tuturor un an nou fericit”.