Nu este banc! Ce sumă uriașă a plătit un bărbat din Iași pe un McPuișor cu cartofi prăjiți

Publicat: 08/05/2020 | 09:17

Se spune, de foarte multe ori, că existe zile mai bune și zile mai puțin bune, iar unele dintre ele pot fi chiar proaste pe de-a-ntregul. Din diferite motive și, mai ales, atunci când te afectează… dureros la buzunar.

Un bărbat din Iași a postat o fotografie în mediul online, dorind să îi convingă pe internauți că trebuie să aprecieze fiecare zi la justa valoare, încercând – totodată – să și”filozofeze” pe tema respectivă. O zi nu trebuie considerată neapărat proastă, este mesajul, fiindcă cineva o poate păți și mai rău decât tine.

”Crezi că ai avut o zi proastră? Alții au dat pe un McPuișor cu cartofi 2005 lei”, a scris bărbatul respectiv pe pagina de Facebook a grupului ”Ești din Iași dacă…”

(CITEȘTE ȘI: NU E BANC! O FARMACIE DIN IAȘI A MONTAT UN SEMAFOR LA INTRARE. CARE E MOTIVUL)

Bineînțeles că internauții au fost curioși să afle circumstanțele care au dus la această sumă ”fabuloasă” în contextul culinar, însă bărbatul din Iași nu a oferit și alte detalii… savuroase. Unii au considerat că este vorba despre un banc, alții au rămas la părerea că e vorba despre ”filozofie de internet”.

(VEZI ȘI AICI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! IREAL CE A PRIMIT UN TÂNĂR DIN IAȘI DUPĂ CE A COMANDAT O PORȚIE DE CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN PRIN APLICAȚIA GLOVO)