Nu e totul lapte și miere! Antonia, adevărul despre certurile cu Alex Velea: „Îmi asum…”

Publicat: 15/06/2020 | 11:36

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Au construit o familie frumoasă, au împreună 2 copii și pare că la ei în relație, toate sunt numai lapte și miere. Ei bine, Antonia a spus adevărul despre certurile din cuplu!

Antonia a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre certurile din cuplu. Ea și Alex Velea se înțeleg de minune, însă ca în orice familie, mai apar anumite tensiuni și neînțeelegeri care le strică starea de spirit.

NU RATA – CUM ARATĂ CASA ÎN CARE LOCUIESC ANTONIA ȘI ALEX VELEA! AU CUMPĂRAT-O CU O SUMĂ IMPRESIONANTĂ

Cu toate acestea, artista a recunoscut, pentru viva.ro, că certurile dintre ea și Alex Velea sunt unele minore, pe care reușesc să le gestioneze cu brio și să treacă mereu peste ele.

„Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”, a spus Antonia.

Artista susține că Velea nu o enervează

Întrebată fiind cu ce anume o enervează partenerul ei de viață, Antonia a mărturisit că nu există astfel de motive, ci doar că uneori mai sunt momente în care se ciondănesc.

CITEȘTE ȘI – ANTONIA A RECUNOSCUT! CUM SE ÎNȚELEGE CÂNTĂREAȚA CU MAMA LUI ALEX VELEA, DE FAPT: „ESTE O…”

„Enervează e un cuvânt mare, nu mă enervează, dar sunt momente în care ne ciondănim” a mai completat artista. De asemenea, Antonia a vorbit și despre pierderile financiare pe care le-au suferit amândoi, în această perioadă de pandemie.

„Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape” a mai spus Antonia, pentru sursa citată.