Nu e o glumă! Ioana Tufaru şi-a simulat înmormântarea pe internet: „Înainte să mă acopere cu pământ…”

Publicat: 21/03/2020 | 10:53

În zilele aceste, când aproape toată lumea stă acasă din cauza epidemie de coronavirus, plictiseală poate să ajungă la cote înalte. Pentru a mai sparge rutina Ioana Tufaru a găsit o modalitate cel puțin ciudată de a se distra.

Ioana Tufaru și-a pregătit înmormântarea online. Navigând pe internet, fiica Andei Călugăreanu a găsit pe Facebook un joc sinistru, are simulează înmormântarea utilizatorului. Jocul dezvăluie cum reacționează prietenii virtuali în cadrul ceremoniei. (CITEȘTE ȘI: IOANA TUFARU, FIICA ANDEI CĂLUGĂREANU, MESAJ EMOȚIONAT ÎN MEDIUL ONLINE. CE A FĂCUT FIUL EI, CHIAR PE 1 MARTIE: ”CA SĂ FIE CLAR…”)

„Înmormântarea mea animată! Primul la sosire: Criss Alex. Nu a vărsat o lacrima: Mariana. A făcut o dramă și chiar a simțit un lesin: Lndra. A fost doar pentru sandvișuri si cafea: Nicolae”, a postat Ioana Tufaru. (VEZI ȘI: ANDREEA ESCA, MESAJ SFÂŞIETOR DESPRE PĂRINŢII SĂI! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EI ÎN TIMPUL CRIZEI DE CORONAVIRUS)

„A căzut la înmormântare înainte să mă acopere cu pământ: Aramis. Nu te-am ales eu, când o vei face, vei observa. Copiați textul și ștergeți numele. puneți @ și la primul nume care apare, faceți clic pe el. Jucați!”, și-a îndemnat Ioana urmăritorii.

Unii dintre prietenii virtuali au gustat gluma propusă de Ioana și au privit cu amuzament jocul: . „A apărut și varianta pesimistă? Clar e de la coronavirus”, a comentat un urmăritor. Însă alții s-au arătat indignați și nu tocmai amuzați de cele postate: „Ioana, fatooo…”, a scris un alt urmăritor.