Nu e nicio glumă! Bianca Drăguşanu negociază împăcarea cu fostul soţ! Ce condiţii i-a pus vedeta lui Alex Bodi

Publicat: 25/03/2020 | 15:59

La nicio lună de la despărţirea oficială la notar, Bianca Drăguşanu negociază împăcarea cu fostul soţ! Şi nu, nu este o glumă, situaţia este cât de poate de serioasă, potriv unor apropiaţi ai fostului cuplu. Mai mult, o sursă de încredere a dezvăluit una dintre condiţiile pe care vedeta i le-a pus lui Alex Bodi, care şi-ar împărţi patul cu afacerista Daria Radionova.

Citeşte şi: Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu în plină pandemie de coronavirus. “Sunt un exemplu pozitiv! Nu vă impacientați că…”

Bianca Drăguşanu negociază împăcarea cu fostul soţ, Alex Bodi

Deşi a negat că acum şi-ar împărţi patul cu Daria Radionova, între focoasa şatenă şi Alex Bodi, lucrurile stau extrem de diferit. Potrivit unor declaraţii făcute de un apropiat, cei doi sunt împreună nonstop. Situaţia aceasta o scoate din minţi pe Bianca Drăguşanu, care i-a impus câteva condiţii fostului soţ dacă îşi doreşte împăcarea. Cea mai importantă este reprezentată de o discuţie între ea şi afacerista extravagantă care locuieşte în Londra.

“Alex are un soi de relație cu rusoaica. Practic, Daria este tot timpul în preajma lui Bodi acum, zi și noapte. Se folosește de orice terpit ca să fie cu el. Bianca știe acest lucu și este extrem de geloasă. I-a spus soțului ei că dacă vrea să se mai împace cu ea, trebuie să facă anumite lucruri. În primul rând, să i-o dea la telefon pe Daria, pentru că ele au niște lucruri de împărțit”, a declarat un apropiat al fostului cuplu pentru impact.ro.

Află şi: După ce s-a spus că s-a mutat cu Daria Radionova, Alex Bodi a rupt tăcerea despre relaţia dintre ei! Cum a cunoscut-o pe focoasa şatenă

Vă reamintim că Daria Radionova a avut o reacție extrem de urâtă pe contul ei de Instagram la adresa Biancăi Drăguşanu, căreia i-a aruncat o serie de cuvinte jignitoare: Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ. Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!”.

Nu rata: Informaţii explozive după divorţul Biancăi Drăguşanu! Înregistrările cu Alex Bodi, în timp ce este cu amanta rusoaică

Conform unor surse, afaceristul din Merdiaş a refuzat în mod categoric să le pună în legătură directă pe cele două femei din viața lui, iar această atitudine a enervat-o pe frumoasa blondină.

“Ce faci acum? O protejezi? Ea mă jignește, iar tu ții cu ea? Să știi că îi rup capul dacă o prind. Să îi transmiți și ei. Ea știe ce îmi spui tu mie? Știe că mă vrei înapoi? Că îmi spui că mă iubești și că îți e dor de mine? Lasă că îi spun eu dacă nu știe”, i-ar fi spus Bianca Drăguşanu lui Alex Bodi.