Nu e glumă! Ce găsit un taximetrist din România în mașina lui, după ce un client i-a achitat cursa. “Îl trezești din somn, plătește și…” / FOTO

Publicat: 24/06/2021 | 13:02

Pe pagina de Facebook intitulată Clubul Taximetriștilor, un șofer a urcat o fotografie prin intermediul căreia a dorit să demonstreze, încă o dată dacă mai era nevoie, că există și clienți necivilizați, cărora, probabil, alcoolul sau alte substanțe le fură mințile.

Un taximetrist din țară a preluat un client și l-a dus la destinație. La final, după ce a încasat plata, șoferul a simțit un miros neplăcut în mașină. Imediat a tras mașina pe partea dreaptă și s-a dus să vadă ce se află în spate.

(VEZI AICI: NU E BANC! CÂȚI LEI A PRIMIT UN TAXIMETRIST DIN SATU MARE, PENTRU O CURSĂ DE 47 DE SECUNDE: „NU REFUZĂM NICIUN CLIENT”)

Ce găsit un taximetrist din România în mașina lui. „Usturime pe căile nazale…”

Când a deschis ușa de la autoturism a rămas cu gura căscată. Ultimul său client a ales să-i lase ca și “bacșiș” o pereche de… pantofi. Pe care, probabil din cauza alcoolului, i-a uitat în mașină și a coborât în picioarele goale. Pe Facebook, taximetristul a postat, ulterior, o fotografie, lângă care a scris și câteva cuvinte.

Acel moment când ajungi cu clientul la destinație, îl trezești din somn, plătește, coboară… Și simți usturime pe căile nazale…”, a scris șoferul în dreptul imaginii.

(NU RATA: TRĂIM ÎN ROMÂNIA ȘI ASTA NE OCUPĂ TOT TIMPUL: TAXIMETRIST DIN CONSTANȚA, PRINS ÎN TIMP CE URINA ÎNTR-O PARCARE)

În ciorapi, până acasă

Fotografia a atras, rapid, și câteva comentarii, în multe taximetristul fiind compătimit pentru ghinionul pe care l-a avut. Totuși, trebuie să recunoaștem, situația este amuzantă și te face să te gândești inclusiv la client, care până acasă a mers doar în șosete, fără să realizeze acest lucru.