Nu e banc! Oana Roman, fotografiată în lenjerie intimă. A luat-o „razna” după anunțul despărțirii de soțul ei?!

Publicat: 17/12/2019 | 15:36

Vica Blochina a lansat în România lenjeria de pat ce nu necesită călcare, iar cu acest prilej a organizat realizat o ședință foto cu mai multe vedete, printre care și Oana Roman. Proaspăt despărțită, vedeta a acceptat provocarea de a se poza în lenjerie intimă, mai ales că în ultima vreme a slăbit destul de mult.

Fiica lui Petre Roman este pusă pe schimbări, după ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu soțul ei, urmând să divorțeze. Oana a avut curajul să pozeze sexy, într-o cămașă de noapte, iar furoul stătea doar pe un umăr. Chiar dacă au fost și reacții acide, vedeta este extrem de încânatată că a luat parte la acest shooting.

A fost criticată că a pozat sexy

Oana Roman a cedat astăzi, după ce a fost criticată de numeroase persoane pe Instagram, unde a postat câteva poze sexy. Cunoscuta vedetă a făcut declarații acide la adresa femeilor care i-au transmis gânduri extrem de negative.

“Este foaarte evident că ți-ai modificat sprâncenele și ochii într-o aplicatie, ceva… Penibile poze”, “Nu băga în seamă răutățile! Nu se merită! Tu ești un om frumos și asta e tot ce contează. Din păcate, e lumea plină de astfel de specimene, nu știu cum îi rabdă Dumnezeu cu atâta răutate în suflet. And bdw, arăți fantastic! Îmbrățișări! :)”, “Doamna Roman, urâtă constatare! Mai ales că, comentariul inițial la poza ta, a fost… legat de faptul că vine Crăciunul și trebuie să fim oameni! Așa că, înainte să jignești, ar fi cazul să vă hotărâți ori ești OM, ori… nu se prea înțelege exact ceea ce vrei să spui… se cam contrazic lucrurile… se bat cap în cap!”, “Îți admir toate pozele, picioarele și mai ales gleznele, arăți superb ????” sunt patru dintre mesajele strânse de fotografiile postate recent de fiica fostului premier al României.

După ce a citit numeroase comentarii cu gânduri negative, Oana Roman a cedat și a transmis un mesaj lung pe contul ei oficial de Instagram.

“Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasă sau nu, dar frumosul e relativ și subiectiv! Și v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce știu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți!

Ați arătat cât de mult rău poate zace într o femeie, unele care sunt mame, bunici, soți M-ați călcat în picioare pentru că am curaj, pentru că sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloană vertebrală, stau dreaptă, am carieră, muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă; și, în loc să faceți la fel, din neputință, aruncați cu tot ce e mai rău în voi! Apoi vă supărați că vă răspund și nu stau să înghit rahatul vostru!, a scris soția lui Marius Elisei pe Instagram.