Nu e banc! O femeie și-a dat dispărut iubitul la poliție, iar ei i-au spus că bărbatul nu a existat niciodată

Publicat: 04/05/2021 | 12:13

Nu e banc! O femeie și-a dat dispărut iubitul la poliție, iar ei i-au spus că bărbatul nu a existat niciodată. Cum s-a întâmplat totul?

Kathrine a fost complet nedumerită când iubitul ei de doi ani a încetat brusc să-i răspundă la apelurile telefonice și la mesajele text, determinând-o să-l raporteze dispărut la poliție.

Kathrine Verb spune că s-a întâlnit cu un bărbat timp de doi ani și s-a văzut având un viitor alături de el, inclusiv căsnicie și copii, până când pandemia de coronavirus i-a încurcat planurile anul trecut.

„Am fost alături de un bărbat timp de doi ani și am crezut că mă voi căsători cu el și voi avea copiii lui și vom petrece restul vieții noastre împreună„, a explicat ea. „Dar apoi s-a îmbolnăvit de Covid.”

„A spus că se gândește să meargă la spital pentru că se simțea atât de rău, dar în mod miraculos a început să se simtă mai bine”.

Cu toate acestea, după acea zi, Kathrine nu a mai auzit niciodată de partenerul ei, determinând-o să se teamă de ce e mai rău.

„Dar a fost în aceeași zi când mi-a spus că se simte mai bine că nu am mai auzit de el niciodată. A încetat brusc să răspundă la toate apelurile mele, la toate textele mele. O săptămână mai târziu, telefonul său a intrat direct în mesageria vocală „, a continuat ea.

„M-am speriat și am început să sun la spital, gândindu-mă că s-a întâmplat ceva și este la spital, dar nu era acolo.”

S-a întâlnit doi ani cu un bărbat necunoscut

După ce a descoperit că partenerul ei nu fusese internat în niciunul din spitalele locale din zonă, Kathrine a decis să contacteze poliția, pentru a le spune că iubitul ei dispăruse.

„Am sunat la poliție și l-am raportat dispărut și știi ce mi-au spus? Mi-au spus că iubitul meu nu există”, a spus ea.

„Așadar, nu numai că prietenul meu m-a mințit prefăcându-și moartea, ci și el m-a mințit timp de doi ani despre identitatea sa reală”.

După ce a împărtășit experiența ei îngrozitoare online, videoclipul lui Kathrine a acumulat aproape 500.000 de aprecieri, mulți utilizatori TikTok ajungând la propriile concluzii despre ceea ce i s-a întâmplat.

„100% a fost căsătorit și apoi a trebuit să lucreze de acasă”, a sugerat un utilizator, în timp ce altul a comentat: „Probabil că ai evitat un criminal în serie. Uau, slavă Domnului că a făcut asta!”

Kathrine a explicat că l-a întâlnit doar la hoteluri de unul singur pe parcursul relației.