Nu e banc! O farmacie din Iași a montat un semafor la intrare. Care e motivul

Publicat: 13/04/2020 | 10:05

Este stare de urgență în România, din cauza noului coronavirus care afectează întreaga lume și – la toate nivelurile – s-au luat măsuri pentru a se încerca stoparea răspândirii infecției cu COVID-19. Autoritățile le transmit românilor să stea cât mai mult timp în case și să respecte distanțarea socială esențială, iar magazinele și farmaciile se pregătesc corespunzător.

O farmacie din Iași a montat chiar un semafor la intrare, astfel că potențialii clienți, aflați pe trotuar, pot vedea imediat dacă înăuntru se află sau nu un client. Ceea ce este un demers lăudabil într-o astfel de perioadă. Bineînțeles, semaforul de la intrare a stârnit numeroase comentarii în mediul online, internauții împărțindu-se, imediat, în două tabere, pro și contra.

”Mai nou trebuie să stai la semafor ca să intri în magazin ????”, a fost mesajul postat de o internaută în mediul online. Au pus asa ca sa stie lumea ca e o persoana in magazin nu ca sa stai la “semafor”. Foarte bine au facut daca voi nu intelegeti cu vorba buna sa stati la rand afara …las’ sa va puna semafoare ca altfel va îmbulziți ca oile dupa mancare de parca n-ati mancat de ani de zile”, a fost unul dintre comentariile postate în dreptul fotografiei, după ce mai mulți internauți au făcut haz pe marginea acestei decizii.

(CITEȘTE ȘI: DE RÂSUL CURCILOR! CE A SCRIS UN BĂRBAT DIN CRAIOVA ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „MOTIVUL IEȘIRII ESTE DE LA BLOC PÂNĂ LA…”)

Lupta împotriva COVID-19 se desfășoară pe toate fronturile și cu toate mijloacele

”E chiar o idee ingenioasă!”

Internauții au reacționat după ce au văzut imaginea respectivă, unele comentarii fiind ironice, cu toate că – ținând cont de pericolul reprezentat de COVID-19, astfel de măsuri ar trebui apreciate: ”Au acum si la intrare in magazine?????????”, ”Pe bune? Ne țin în case ca sa fure pădurile țării. Sunt jocurile politice ale marilor puteri la mijloc nu există nici un virus pai cum nu mai moare lumea din accident rutier sau de cancer ori alte boli toți mor de coronavirus totul este cusut cu ață albă la mijloc”, ”E chiar o idee ingenioasă”, ”O idee buna ????”, ”Mai trebuie trecerea de pietoni”, ”E prea mult trafic ????‍♀️”, ”Mâine stam la semafor împreuna ?=))) bineînțeles distanță de 2 m intre noi =))”, ” Stai să vezi când se face galben..”, ”Și daca treci pe rosu, cate puncte de penalizare iti da? ????????”, ”Sunt tot din alea „”inteligente””..?”, ”Galben nu are? Adica nu trebuie sa te pregătești?”, au fost doar câteva dintre comentariile postate pe respectiva pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…”.

Citește și...