Nu e banc! Lidia Buble a venit în fundul gol azi-noapte, la petrecerea Elle

Publicat: 11/12/2019 | 11:28

Vedetele showbizului autohton nu puteau rata petrecere ”Elle”, desfășurată azi-noapte, cu atât mai mult cu cât astfel de evenimente sunt ocazia ideală pentru apărea în fața fotografilor, iar ținutele alese sunt, uneori, șocante.

Este și cazul frumoasei Lidia Buble, ea apărând la petrecere… în fundulețul gol. Tema vestimentară propusă de ”Elle” dress-code Punk, iar Lidia Buble a reușit să fie în centrul atenției. Posteriorul bine conturat al vedetei a fost ”la vedere”, unele priviri fiind admirative, iar altele intrigate. Cert este că fanii Lidiei o pot admira, fără opreliști, în Galeria Foto a acestui material.

Lidia Buble la petrecerea ”Elle”

„Cred că sunt bolnavă din dragoste”

Intimitatea vedetelor este un subiect incitant, fanii dorind să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor. Firește, nu întotdeauna apar informații ”picante” pe această temă, însă există și situații în care vedetele ”dau din casă” fără reținere, răspunzând unor provocări.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de astfel de întrebări incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă nu a spus un ”Nu” hotărât, ci a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este foarte fericită, în ultima vreme, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui. ”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.