Nu e banc! Italienii interzic „sexul cu +2 persoane”, din cauza coronavirusului. La câți euro a fost fixată amenda

Publicat: 11/03/2020 | 13:38

Epidemia de coronavirus din Italia a făcut până acum 631 de morți și numărul total de cazuri de persoane infectate a ajuns la 10.149. Și, pentru a nu se mai răspândi virusul Covid-19, cel care a făcut ravagii în mai mult de 107 țări, autoritățile din Bugliano, Italia, au luat o măsură…inedită!

Autoritățile din Bugliano, Italia, au luat o măsură de ultimă oră pentru a se evita răspândirea virusului ucigaș Covid-19. Mai exact, s-a interzis cu desăvârșire practicarea sexului în mai mult de 2 persoane sau orgiile sexuale, ca urmare a epidemiei de coronavirus care a făcut deja 631 de morți și a infectat alte 10.149 de persoane. Legea a intrat în vigoare de ieri, iar cine nu o respectă va scoate din buzunar, pentru plăcerile…perverse nici mai mult, nici mai puțin de 875 de euro.

Măsura de maximă siguranță sună cam așa:

„Coronavirus: măsură de siguranță de ultimă oră!
Primarul din Bugliano a decis să intre în vigoare o măsură de ultimă oră pentru a evita contactarea virusului Covid-19, măsură ce rămâne în vigoare până la data de 3 aprilie 2020.
Astfel:
Sunt interzise orgiile și gangbang-urile
Sunt interzise activitățile sexuale ce implică mai mult de 2 persoane.
În cazul în care ordinul nu este respectat de o persoană, aceasta va fi amendată cu 875 de euro”.

În urma epidemiei de coronavirus, Italia a devenit cea mai afectată țară din Europa în ceea ce privește numărul morților și al cazurilor confirmate. În nici 24 de ore, numărul morților a crescut cu 168, ajungându-se la un total de 631. De asemenea, există 10.149 cazuri confirmate de infectare cu coronavirus.