Nu e banc! Cum a ieșit o tânără din Berceni pe balcon, să se bronzeze, în plină pandemie

Publicat: 10/04/2020 | 09:11

A venit primăvara, iar românii trebuie să stea în case pentru a se proteja de infecția cu noul coronavirus. Măsurile de restricție luate de autorități, în această perioadă de criză medicală acută, chiar dacă au creat, pentru mulți, un adevărat stres al izolării, nu pot fi neglijate, cu atât mai mult cu cât numărul infecțiilor cu COVID-19 este în creștere, în România, potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică de două ori pe zi.

O tânără din Berceni n-a mai suportat izolarea, așa că a ieșit… pe balcon. Și, profitând de vremea frumoasă, s-a decis să se bronzeze corespunzător. Cu siguranță că avea în garderobă costume de baie sexy și provocatoare, dar tânăra a recurs la o cu totul altă ”metodă” de a apărea în fața internauților. Așa că a folosit măști chirugicale pentru a se proteja… peste tot și anume în părțile esențiale ???? de periculosul COVID-19. Apoi, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în era tehnologiei, a ”urcat” fotografia pe pagina sa de socializare pentru a le demonstra tuturo că există soluții.

Happy day to all!” – ”O zi fericită tuturor”, a fost mesajul pe care tânăra l-a postat pe pagina de socializare.

 

(NU RATA: ESTE GAFA ANULUI! DETALIUL JENANT OBSERVAT DE UN TELESPECTATOR LA PRO TV. UNDE AU PUS ORAȘUL FOCȘANI PE HARTA ROMÂNIEI)

”De-asta nu se mai găsesc măști!”

Bineînțeles, văzându-i ”ținuta” surprinzătoare cu care a ieșit pentru a se bronza, internauții au reacționat ”la moment”.

”Fabuloasa poza ????”, ”Bravo ai stil ,Ioana !!! ????????”, ”Ador costumul tau de baie…iesim la plimbareala cand ploua ??? ????????”, ”Uite cine are măști medicinale !!!????????????”, ”Măștile la control,deci jos!!!????????????????????”, ”Frumos izolată ;)”, ”Vai Ioana câte măști ai pus pe tine. ????”, ”Puteai să folosești aceeași culoare peste tot, dar merge și așa.????”, ”De asta nu se mai găsesc măști…????????????”, ”Fie-ți milă de ei, și așa stau închiși în casă…????”, ”Îmi place sutienul! ????”, ”Te cam strânge sutienul????”, ”Colecția nouă?”, ”Tare !!!!!!”, au fost doar cîteva dintre comentariile postate în dreptul fotografiei care a devenit virală.

(CITEȘTE ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CUM A COMPLETAT UN TÂNĂR DIN BIHOR DECLARAȚIA DE PROPRIE RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DEPLASEZ DIN CUZAP LA VOIEVOZI, DE AZI ȘI PÂNĂ…”)