Nu e banc! Cum a ajuns Tataee de la BUG Mafia să fie confundat cu Nicolae Guță. Cum îl umilește raperul pe manelist

Publicat: 15/02/2020 | 10:44

Tataee de la BUG Mafia locuiește în Spania, împreună cu familia, însă rămâne un cetățean conectat la viața din România. Merge la vot, atunci când sunt alegeri și nu se ferește să își spună, tranșant, punctul de vedere.

A discutat cu Micutzu despre una și despre alta, atingând mai multe subiecte ”de interes general”, iar Tataee se dovedește a fi un interlocutor cu priză la public. La un moment dat, în timpul acestei discuții, a venit vorba și despre… Nicolae Guță. Tataee a spus că a fost confundat cu celebrul manelist, iar apoi a trecut ”la acțiune”.

”Ați prins alea cu Guță? Nu le-ați prins? Eu pus cu Guță, că am freza ca Guță. Bro, dacă n-am dat block la vreo 300 de oameni. Deci am dat block pe Facebook la vreo 300 de oameni. Ziceau te-am deranjat, de ce mi-ai dat block? Nu, bro, dar de unde știi tu cum arată Guță? Că eu nu știam cum arată Guță înainte să mă tund. Tu de unde știi? Uite, de-asta ți-am dat block. Nu, că l-am văzut la televizor, la știri (n.red. – râde). Breeeee, breee, la ăștia care știu cum arată Guță și care au peste 40 de ani le dau block pe Facebook. Dacă-mi dai pe mesaj privat o mână de-aia de manelist… Viață plăcută… Viață plăcută, că n-avem nimic în comun”, a spus Tataee despre Nicolae Guță.

Tataee: ”Dacă-i pierd, să fie sănătoși, înseamnă că nu erau fani”

În discuția purtată cu Micutzu și postată pe YouTube, Tataee de la BUG Mafia a recunoscut că este… pesedist, menționând că – dacă își va pierde fanii pentru a făcut o astfel de dezvăluire – atunci aceștia nu era fani adevărați. Mai mult, Tataee a spus și cu cine a votat la ultimele alegeri.

”Nu mă consider o eminență, dar cât de cât mă duce capul”, spune Tataee de la BUG Mafia. ”Sunt socialist, cred că oamenii care fac mai mulți bani ar trebui să plătească impozit un pic mai mult decât cei care fac mai puțini bani. Asta cred eu. Este opusul meseriei mele liberale, dar asta cred și asta am crezut dintotdeauna. (…) Asta simt în continuare. Dar n-am putut s-o votez pe Viorica (n.red. – Dăncilă). Și Ponta m-a dezamăgit. Toți sunt exact la fel, stai liniștit, i-am cunoscut personal pe mulți. Nu dau nume, dar wow! Aș fi votat USR, în primul tur l-am votat pe Dan Barna. Deși sunt pesedist. Dar l-am votat pe Barna, nu puteam să o votez pe Viorica. Sunct socialist, dar votez cu PSD, dacă nu e altul socialist ce să fac? Stai liniștit, că nu-mierd fanii. Și, dacă-i pierd, să fie sănătoși, înseamnă că nu erau fani”, a mai spus Tataee de la BUG Mafia în discuția online pe care a avut-o cu Micutzu.