Nu e banc! Ce zic japonezii despre cazul Vulpița de la Acces Direct: “Această femeie a…”

Publicat: 07/03/2020 | 14:56

Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpița de la “Acces Direct”. Sunt români care speră că renumitul japonez nu va duce povestea Vulpiţei şi a lui Viorel la el acasă şi… astfel telenovela românească  să nu îi molipsească şi pe cei din “Ţara Soarelui Răsare”.

Citeşte şi: Tase din Vaslui o cere de nevastă pe Vulpița! “Am fost primul bărbat din viața ei, dar m-a părăsit pentru Viorel…”

Ce spun japonezii despre cazul Vulpiței de la “Acces Direct”

Aflat în România ca să arbitreye la Gala “Dynamite Fighting Show” de la Arad, care a avut loc joi seara, Atsushi Onari a postat un mesaj incredibil pe pagina sa de Facebook în care i-a criticat pe Vulpiţa şi soţul ei. După cum puteţi vedea în imaginea de mai jos, legendarul arbitru de K1 a făcut o poză cu televizorul din camera de hotel… în timp ce se uita la emisiunea “Acces Direct” care era difuzată în reluare şi, alături de Mirela Vaida erau Veronica şi Viorel Stegaru.

“Când călătoreşti în Europa, de obicei, sunt şapte sau opt ore diferenţă de fus orar. Dacă eşti într-o călătorie de afaceri pentru trei zile, aşa cum sunt eu acum, nu reuşeşti să îţi reglezi ora de somn. Este patru dimineaţa acum (n.r.: ora la care a făcut postarea). Mă uit la TV, la ceva ce probabil este un post românesc. O femeie care era foarte furioasă la început, pentru că a fost înşţelată, începe să plângă cu lacrimi de crocodil.

Când prezentatoarea încearcă să o dea afară, ea se transformă în celebrul personaj din desenele animate Kiwame. (…). Cui îi pasă?”, a scris Atsushi Onari pe pagina sa oficială de Facebook.

Atsushi Onari i-a criticat pe Vulpiţa şi soţul ei într-o postare făcută publică © Facebook
Atsushi Onari i-a criticat pe Vulpiţa şi soţul ei într-o postare făcută publică © Facebook

Vulpiţa de la “Acces Direct”, o telenovelă românească criticată dur

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Tânăra, supranumită Vulpiţa, şi-a înşelat soţul, care… la rândul lui a călcat strâmb. Ei au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate din județul Vaslui. Deşi emisiunea de la Antena 1 a fost criticată dur, de săptămâni bune este lider de audienţă.