Nu e banc! Ce mesaj a găsit un bărbat pe ușa apartamentului său: „Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale, dar…” Continuarea e hilară

Publicat: 24/06/2021 | 10:25

Tot mai multe cupluri se lovesc de criticile sau aprecierile vecinilor, după o noapte de amor. Un tânăr din București a găsit lipit un afiș hilar pe ușa apartamentului său, după o partidă nebună cu partenera lui.

Un bărbat din Capitală a găsit un afiș amuzant lipit pe ușa apartamentului său. Se pare că noaptea de amor pe care a petrecut-o în compania iubitei sale a ajuns și la urechile vecinilor, la propriu, astfel încât unul dintre ei s-a gândit să-l felicite pentru „performanță” și chiar să-i facă o mărturisire.

Atunci când a găsit afișul, tânărul a râs cu lacrimi, mai ales că nu era niciun lucru negativ scris de vecinul lui. Din contră, lucrurile pe care i le-a spus acesta l-au făcut chiar să fie mai încrezător în…forțele proprii!

„Felicitări, vecine.

Nu știu ce-i faci soției tale, dar azi noapte, la ora 3, când ați terminat, am fumat și eu țigara de după. Respect maxim” a scris vecinul tânărului din București, pe afișul pe care i l-a lipit pe ușă.

Afișul găsit de un tânăr din București, pe ușa apartamentului său / Sursă foto: Facebook

Ce afiș amuzant au găsit locatarii unui bloc din Sectorul 2

Locatarii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei au găsit lipit pe ușa scării un mesaj care a stârnit hohote de râs. Cum în București locurile de parcare reprezintă o reală problemă, o persoană din blocul cu pricina a dorit să pună piciorul în prag și le-a sugerat femeilor căsătorite din blocul respectiv, care au amanți, să-i schimbe cu alții din…cartier, pentru ca locurile de parcare să nu mai fie ocupate de persoane străine.

„Vă rog frumos să vă faceți amanți din cartier, să avem și noi, locatarii, unde să parcăm mașinile. Mulțumesc” a fost mesajul scris de un locatar, pe ușa scării blocului în care locuiește.