Nu e banc! Ce i-a cerut Daniela Crudu unui chirurg estetician: „Domnule doctor, vreau să îmi scoateți…” A fost imediat refuzată

Publicat: 24/01/2020 | 10:05

Daniela Crudu este o femeie frumoasă, incontestabil, dar foarte mulți dintre admiratorii săi au ajuns la concluzia că s-a ”lansat” mai tare decât trebuia atunci când a recurs la operații estetice. Bineînțeles, părerile sunt împărțite, însă Daniela Crud are și avut parte de critici nenumărate, nu numai de aprecieri referitoare la ultimele transformări estetice.

Vedeta și-a făcut operații estetice la sâni, bărbie, nas și gușă. Își injectează buzele cu acid hialuronic, schimbă forma sprâncenelor, totul pentru a fi cât mai spectaculoasă atunci când iese pe stradă sau își face apariția la vreun eveniment monden. Nici pungile de sub ochi nu sunt uitate de Cruduța, iar tratamentele pentru rejuvenare facială nu lipsesc.

Cu ceva vreme în urmă, Daniela Crudu i-a luat prin surprindere pe medici, cerându-le să o ”scape” și de ultima picătură de grăsime de pe… abdomen și coaste. Numai că vedeta a fost refuzată de oamenii în halate albe și, firește, a reconsiderat.

Daniela Crudu

Daniela Crudu: ”Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare”

Lăsând deoparte orice reținere, Daniela Crudu a vorbit deschis despre… o eventuală sarcină. Senzuala brunetă își dorește să devină mamă, însă – deocamdată – nu a găsit bărbatul potrivit. Plus că se etichetează drept ”copil”, ceea ce duce automat la concluzia că are nevoie de un bărbat matur alături de ea. Pe de altă parte, Cruduța nu dorește ca acesta să fie foarte bătrân, motiv pentru care a și fixat vârsta potrivită a viitorului tătic – nu mai mult de 40 de ani, declară ea.

“Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu, cu mai multă vreme în urmă, la XNS.