Nu e banc! Ce a pățit o tânără într-un supermarket din Iași: „Am scăpat 100 de lei, iar femeia din fața mea se apleacă și îi ia. Când să-i mulțumesc și întind mâna, îmi zice…”

Publicat: 17/04/2020 | 11:05

O tânără din Iași a ieșit din casă pentru a merge la supermarket. Aprovizionarea, chiar și în aceste vremuri de criză medicală, este o prioritate pentru fiecare familie, numai că – uneori – apar situații neprevăzute. Însă există… mediul online, iar întîmplările sunt povestite de cei ”pățiți”. Cu lux de amănunte, firește. Iar dacă se trag și anumite învățăminte din cele transmise, atunci este cu mult mai bine.

Tânăra respectivă ajunsese deja la casa de marcat atunci când i-a scăpat pe jos o hârtie de 100 de lei. În spatele ei se afla o femeie, iar aceasta s-a aplecat și a preluat bancnota. Iar ceea ce a urmat este, pur și simplu, halucinant.

”M-am dus la (…) să-mi fac cumpărături … eram la casa să plătesc și am scapat 100 de lei … femeia din fața mea se apleacă și îi ia… când o să-i multumesc și întind mâna, îmi zice … „Ursulet de catifea, era jos acum e mea ” și a plecat. ????Persoana care era în spatele meu a fost în șoc la la fel ca mine… las cartonul de ouă si pâinea feliata pe banda si ies dupa cucoana …. așa că o urmăresc până in parcare … când a ajuns la mașină și-a pus sacosa jos pentru a deschide portbagajul … în acest moment eram fericită … așa că m-am decis să-i urmez regula proastă de „Ursulet de catifea era jos acum e a mea” și i-am luat sacoșa cu cumpărături și am rupt- o la fuga… eram deja plină de nervi … dar cu un sentiment de satisfacție????

  • 4 caserole cu carne de vită
  • 2 file de somon
  • O brânză ce i drept un pic mucegaita
  • Lapte, ouă
  • 3 conserve de ton

Și cel mai bun… 2 sticle de vin roșu !!!! M-am gândit ca nu trebuie sa fiu supărată, totusi nu este rău pentru 100 de lei ????????????????????????”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Ești din Iași dacă…”

(CITEȘTE ȘI: DE RÂSUL CURCILOR! CE A SCRIS UN BĂRBAT DIN CRAIOVA ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „MOTIVUL IEȘIRII ESTE DE LA BLOC PÂNĂ LA…”)

Reacțiile internauților: ”Ai uitat sa spui ca a sunat ceasul si te a trezit”

Comentariile internauților nu au lipsit, unii dintre aceștia fiind de părere că nu s-a întâmplat așa ceva în realitate, iar tânăra ”a înflorit” întreaga întâmplare. Ba, mai mult, unii au acuza-o și că a preluat un tdxt din mediul online, în timp ce alții au considerat că s-ar fi putut rezolva ”omenește” întâmplarea neplăcută petrecută în respectivul supermarket.

”Ai uitat sa spui ca a sunat ceasul si te a trezit????????????????”, ”Unde-i lege nu-i tocmeală. Bine i-ai facut”, ”Dupa cate stiu sunt camere si se putea rezolva omeneste, dar asa i romanul, regula de trei simpla ca e mai usor!”, ” Să nu vină vremea să te ia cu totul ursuleț… ????????????????????????????”, ”Da,într-adevăr, „troc în natură”, au fost câteva dintre comentariile postate.

(VEZI ȘI AICI: NU E BANC! O FARMACIE DIN IAȘI A MONTAT UN SEMAFOR LA INTRARE. CARE E MOTIVUL)